2777
2789
عنوان

از دوستم میترسم😞

1763 بازدید | 46 پست

ی دوستی دارم از راهنمایی باهاش دوست بودم تازه دو بارهست ک بعداز س سال میبینمش4ساله ازدواج کرده شوهرش بیشتر وقتا میره شهرستان دیروز برام تعریف کرد شوهرم ی شب نبود ب ی پسره گفتم ساعت4صبح اومده خونمون پسره صاحبخونه دیدش گفته بهش ک ب شوهرت میگم یا با من دوست شو اونم دیروز داشت میگفت برام دعا کن شوهرم نفهمه منم گفتم برا چی دست برنمیداری ازاین کارات هرجا هم میرفتیم نگاه پسرا میکرد میخندید یا حرف میزد ی حرفی دیروز زد ک ترسیدم ازش گفت توروخداراسشو. بگو  شوهرت درمورد من ک اوندفه دیدیم چیزی نگفت ک دوستت چطوریه؟😟گفتم براچی باید بگه گفت گفتم شاید بگه بعدمن ب شوهرم گفتم گفت باهاش رابطتو قطع کن منم دوستمو کلی نصیحت کردم ولی گوش نمیکردبهم الانم شوهرم میگه ادرس خونه رو کاش ندادی بودی یدفه با دوس پسرش نیان اینجا😞داره خیانت میکنه ب شوهرش اصلا بهش اعتماد ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ديگه جوابشو نده ولش كن اينجور ادما خونه خراب كنن خدايى نكرده

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

منم ي دوست بيوه دارم اوضاش ناجور شده جديدا مجبور شدم قطع رابطه كنم با وحود كلي صميميت بينمون و دوستي ده ساله☹️

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜

وای حتما حتما قطع رابطه کن اینا خونه خراب کنن فردا شوهرتو از راه به در میکنه و ابروتم میبره توی شهر که حتما تو هم باهاش رفت و امد میکنی مثل اونی

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤