2777
2789

۶ ماهه عقدم 

هفته ی دوم عقد داشت عکساشو نشون میداد که یه عکسی از گذشته ش تو گوشیش بود 

من خیلی شوکه شدم اصلا توقع نداشتم 

اینم بگم که ازدواجمون سنتی بود 

خلاصه که من ناراحت شدم و گفت مربوط به گذشته م هست و قرار نیست که تکرار بشه ولی با رفتارهایی گه تو این ۶ ماه دیدم حس اعتمادم خدشه دار شده 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

رمز گوشیش میدونستم ولی چک نمیکردم تا اینکه چند روز پیش نشد تحمل کنم رفتم سراغ گوشیش دیدم با دختر چت میکنه صدای پاش شنیدم که داره مباد سمت در خواستم گوشی رو بزارم رو میز که در باز شد و دید چشم و چشم شدیم و هر دو شوک بودیم وای به روم نیاورد من تمام روز ناراحت بودم و سرسنگین هر چی پرسید چی شده نتونستم بگم 

منو همسرم هفته ای یکبار می‌بینیم همو چون از ۲ تا شهر مختلف هستیم تا آخر هفته که میاد چجوری باشم چه واکنشی نشون بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همون موقع نگفتی این چیه؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چرا همون موقع نگفتی این چیه؟؟

وقتی ناراحتم توانایی صحبت کردن ندارم 

بعدم نمیدونستم همسرم میدونه چک کردم یا نه 

چون دیگه گوشی خاموش کرده بودم بزارم رو میز

همون موقع تنور داغ بود باید نون ر و میچسبوندی،گوشی رو پرت میکردی سرش

داد و بیداد میکردم بیشتر پنهانکار میشه

دختر خاله منم همین پارسال سر این موضوع با نامزدش کلن تموم کرد

چون خالم پشتش بود گف از این شوهر در نمیاد نامزدیو گذاشتن واسه شناخت دیگه گفت شناختیش حالا هم چیزی نشده شوهر خالمم همه جا گف نه خانی اومده نه خانی رفته

تامام

پسری هول و هرزه رو باید انداخت سطل زباله چون ذاتش خرابه وقتی تو نامزدی همچین غلطی میکنه وای بحال بعد ازدواج یا دوران بارداری

دختر خاله منم همین پارسال سر این موضوع با نامزدش کلن تموم کردچون خالم پشتش بود گف از این شوهر در نمی ...

دآرم جهاز میخرم😭😭

حالا چی گفته بود تو چت 

نباید تو عقد خیانت میکرد دیگه بعد ازدواج کلا هر غلطی میکنه دعوا راه بنداز ازش توضیح بخواه اگر حاشا کرد یه کم تو ازدواجت تجدید نظر کن الان جلوشو بگیری بهتره تا بعدا با یه بچه