2777
2789
عنوان

فشار مجردی بعضیا 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 19 پست
اسی که نگفت به بدبختی راضی باشیدخب آدم باید تلاش کنه تا پیشرفت کنهزندگی رو که نمیشه متوقف کرد به هر ...

دقیقا

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

تا ارزش های یک کشور تغییر نکنه همین آش هست وهمین کاسه

حتی کسانی را میبینیم که بعد ۲۰ یا ۲۵ سال زندگی مشترک دوباره فیلشون یاد هندوستان میکنه وفکر می کنند کلاه سرشون رفته وطلاق میگیرند.

یک چیزهایی ریشه یابی نشده وشاید به نفع کسانی نیست که بشه.

تا وقتی قدرتمندان یک شهر ویک کشور را ثروتمندان وتجملگرایان تشکیل میدن نمیشه انتظار داشت اوضاع خوب بشه.

رفتم مدرسه از تعجب شاخ درآوردم معلم با آرایش غلیظ و موهای بیرون اومده از مقنعه،

خب الگوی بچه های ما کیا هستند.من هنوز یاد معلمهام میفتم شرم میکنم ازشون چون اکثرا سیبیل داشتند وحتی ابروهاشون پاچه بزی بود.

از ماست که برماست.کسی که مرفه هست و تحصیلکرده تو جامعه بیشتر قدر داره تا فقیر وبیسواد

خب بچه ها هم چون به آرمانهاشون نمیرسند تو خفا رابطه حرام میگیرند تا مورد تمسخر قرارنگیرند وبا امید به آینده ای روشن سالها تحصیل می کنند وپیر میشن وبعدهم جوان ناکام از دنیا میرن.

دنیای مدرن فقط بهشتی زندگی کردن را برای زندگی مشترک میپسنده، کوچکترین دلزدگی با نفقه ومهریه بیا بیرون وبزن به دل جامعه پسران ومردان تشنه روابط جنسی.

آموزش ها غلطه،وحتی مردان هم بلد نیستند زنان راضی نگهدارند،همه از ازدواج فراری وترسان از هزینه ها

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا ارزش های یک کشور تغییر نکنه همین آش هست وهمین کاسهحتی کسانی را میبینیم که بعد ۲۰ یا ۲۵ سال زندگی ...

و بالعکس و همچنین نه خانواده پسر پیش قدم میشن نه خانواده های دخترخانم. هر دو طرف هم بقیه رو متهم میکنند درحالی که عده ای هم هستن عاقلند بچه هاشون رو بهم میرسونند و خودشونم توی یکی دو سال اول حمایتشون میکنن

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
و بالعکس و همچنین نه خانواده پسر پیش قدم میشن نه خانواده های دخترخانم. هر دو طرف هم بقیه رو متهم میک ...

اون عده هم واقعا باید از هر لحاظ پخته باشند، من خودم کسانی را در اطرافم دیدم که میتونم از پاکی ونجابت به پاشون سجده کنم، ولی دختر وپسرشون با طلاق از زندگی بیرون اومدند ،فقط به خاطر حرف مردم،که مگه میشه اینجا  یا اونجارا کم گذاشت.

تا فرهنگ درست نشه همینه، ما هیچ برنامه و الگویی برای خانواده ها وهمینطور فرزندان نداریم،

همه چیز داره دیمی وباری به هرجهت رد میشه.

تو بعضی کشورها مثلا مشکل مسکن حل شده به این صورت که همه مسکن ها در دست دولت هست ومردم مستاجر هستند.خب تو چنین جامعه ای غول مسکن تا حد زیادی حل میشه که تو ایران از متراژ ومدلش ومکانش بارها هم تو خواستگاری هم تو بحث دونفره افراد معمولی به عنوان ارزشمند شدن استفاده میشه.

هرچی پیشتر میریم به جهان سومی بودن خودمون بیشتر پی میبرم.

ما داریم همون مراحل کشورهای پیشرفته را دوباره با آزمون وخطا جلو میریم به جای اینکه درس بگیریم.

مدیریت وقانون واجرای درستش خیلی از مشکلات را حل میکنه.

ما فقط بلدیم قانون وضع کنیم ولی در اجراش میمونیم چون خیلی از قدرتمندان از قانون سرپیچی می کنند ودولت چون منافعش به خطر میفته باهاشون کاری نداره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

متاسفانه