2777
2789

لطفاً اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه خیلی مهمه 

می‌خوایم طبقه بالای خونه مادرشوهرمو بسازیم 

میتونیم قبل ساختن اقدام ب گرفتن سند بکنیم یا ن 

چقدر هزینه داره و چند ماه طول می‌کشه 

۸۰ متره

سند گرفتن خیلی دوندگی داره. ما خونه نوساز خریدیم سه ساله هنوز سنداش آماده نشده. عوارض شهرداری و آتش نشانی و ... رو هنوز نتونسته بگیره 

اگه میخواین حتما تو بنگاه به صورت قولنامه ای به نامتون بزنه . دستی بین خودتون ننویسین 

سند گرفتن خیلی دوندگی داره. ما خونه نوساز خریدیم سه ساله هنوز سنداش آماده نشده. عوارض شهرداری و آتش ...

ن قولنامه داریم ولی خب می‌خواستیم سند بگیریم ک محکم کاری بشه بعدشم برای کنتور آب و برق و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قولنامه داریم ولی خب می‌خواستیم سند بگیریم ک محکم کاری بشه بعدشم برای کنتور آب و برق و اینا

کنتور رو با قولنامه هم میدن. اصل همون مادرسند کل ساختمونه. اگه میخوای محکم کاری کنی برو دنبالش ولی وحشتناک هزینه و دوندگی داره

کنتور رو با قولنامه هم میدن. اصل همون مادرسند کل ساختمونه. اگه میخوای محکم کاری کنی برو دنبالش ولی و ...

اخه مثلا اگه بخواد بعدا خونه رو بفروشه داخل سند ک چیزی از دادن طبقه بالا ب ما ننوشته اونموقع تکلیف چیه

اخه مثلا اگه بخواد بعدا خونه رو بفروشه داخل سند ک چیزی از دادن طبقه بالا ب ما ننوشته اونموقع تکلیف چ ...

نمیتونه، قولنامه محضری دارین . فروش مال غیر میشه و کلی داستان و همچنان شما صاحب اون طبقه هستین