2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگر بحث کثیفی شدید و بیماریش نبود  اگر خونه من میامد براش یه جا مخصوص هم درست میکردم زندگی مسالمت امیز    عاشقشم حیوون به این خوشگلی

اگر سوسک بود دستور قتلش پیشاپیش صادر بود  

خودن ب اندازه کافی میترسم

موش رو مو... شک خوندم 

داشتم سکته میزدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خودن ب اندازه کافی میترسمموش رو مو... شک خوندم داشتم سکته میزدم

موشک اومده خونشون ،یجا وایساده اسی تاپیک بزنه راه حلش بپرسه ،بعد منفجر بشه😂😂😂😂😂

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
موشک اومده خونشون ،یجا وایساده اسی تاپیک بزنه راه حلش بپرسه ،بعد منفجر بشه😂😂😂😂😂

ن گفتم شاید از ترس زدا 

چ بدونم 

حیلی میترسم واقعیتش

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
دیدین کجا رفت؟جلو در اتاق ها بالشت بذارین جلوی درز ها گرفته بشه توی اتاق ها نرهفردا چسب موش بخرین دو ...

اره رفت تو اتاق خونمونم همش دارم تمیز میکنم‌ همش در حال شست و شو جاروهم الان کل زندگیم نجس شد