2777
2789

منم جدا می خوابم شوهرم جلو تلویزیون سرگرم با کوشیه شب ها خیلی دیر می نوابه منم میرم اتاق خواب راحت رو تخت می خوابم البته بغلش آرومم می کنه ولی سیاتیک دارم نمی تونم ی حالت بخوابم زیاد وول می خورم کلا راضی هستیم سیزده ساله عروسی کردیم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا. صدای خروپفشو کل ساختمون میشنون

اوه اوه مگه میشه با  خروپف خوابید مخصوصا شدیدش، ما هروقت  میایم پیش هم بخابیم خروپفش شدید میشه منم فرار میکنم ولی خروپف آروم خواب آوره بنظرم

منم جدا می خوابم شوهرم جلو تلویزیون سرگرم با کوشیه شب ها خیلی دیر می نوابه منم میرم اتاق خواب راحت ر ...

چقدر این گوشی و تلوزیون بده من بهش میگم با تی وی ازدواج میکردی زن واسه چیت بود،  چون وقتی جدا میخابم احساس میکنم مجردم حتا ی وقتا ازم میپرسم ناخودآگاه میگم مجرد 🤭 شما اینطور نیستی؟

چقدر این گوشی و تلوزیون بده من بهش میگم با تی وی ازدواج میکردی زن واسه چیت بود، چون وقتی جدا میخابم ...

اوایل حساس بودم ولی وقتی خودمو زدم به بی خیالی راحت تر شدم عشقمو ریختم پای بچه م البته خوب فکر و خیال زیاد داره و خوابش نمی بره خیلی وقت ها تا ساعت هشت و نه صبح بیداره زود زودش دو سه خوابیدن هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم