2777
2789

بعد فقط نگاه میکنن ببینن ادم اگه یه پیشرفت خیلی کوچولو هم میکنه(که تازه همونم پدر ادم در اومده)از شدت ناراحتی نمیتونن تحمل کنن😑😐اخه چرا؟یه ذره فکر کن ببین اون ادم قبل این پیشرفت چه بدبختی کشیده🫠بعدم ادم به زندگی خودش نگاه کنه و هرروز تلاش کنه برا بهتر کردنش بهتر نیست به جای نگاه کردن به زندگی بقیه؟!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دیدم واقعا حسودنجالب همیشه هم خوشبختن

نه اتفاقا ، به نظرم تا واقعا به این نرسی که باید این زندگی الانت رو قبول کنی و تلاش کنی برا بهتر شدنش هیچوقت خوشبخت نیستی

البته به نظر من✨شایدم اشتباه باشه🤍

عین زن عموی من خوبه دخترش ازدواج خوب وموفقی کرده چندوقت پیش عقد دخترعمه ام بود نمیدونید چقدر داغ کرد وفحش میداد به دخترعمه ام بجای ارزوی خوشبختی وتبریک واقعا بهم ثابت شد بددات حسوده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤