میشه هر کی که از بخاری برقیش راضی هست عکس یا مدلش رو بگه لطفا
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما دو مدل داریم .یکیش رو سال پیش خریدیم پایه داره و بلنده و گرما رو پرتاب میکنه.و سنسور هم داره خودش روشن خاموش میکنه.خیلی خوبه.ولی مارکش یادم نیست چی بود🤦♀️
ترک قیزی ✌💥من از سال۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
من از این بخاری برقی گازی های استوک ژاپنی دارم و خیلی راضی هستم
میشه لطفا عکسش بدی؟
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ما دو مدل داریم .یکیش رو سال پیش خریدیم پایه داره و بلنده و گرما رو پرتاب میکنه.و سنسور هم داره خودش ...
میشه لطفا عکسش بدی؟
من ۶ سال پیش پارس خزر خریدم خیلی زیاد راضی هستم ازش واقعا گرمایش خوبی داره
میشه لطفا عکسش بدی؟
مارکش این نیست اما مدلش همینه.دو تا المنت داره مال ما.
مرسی لطف کردی
خواهش میکنم.ولی به راحتی یه اتاق ۱۲ ۱۵ متری رو گرم میکنه
عزیزم واقعا از این بخاری راضی هستی؟ تو دی جی کالا نگاه کردم قیمتش خوب بود.. میگی بخرم ؟من برای یه اتاق ۱۲ متری میخوام که فوق العاده سرده! مصرف برقش زیاد نیست؟
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔