2777
2789
عنوان

بهترین روتین زندگی تون که خیلی تو زندگی تون تأثیر مثبت داشته چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 48 پست
نماز

نماز خیلی خوبه مثل مدیتیشن میمونه،انگار یه نیاز روحی در وجود آدم وجود داره که با نماز اون نیاز روحی رفع میشه،اونایی که مثل من یه دوره ای نمازو ترک کرده بودن میفهمن من چی میگم،زمانی که نماز نمیخوندم یه خلأ روحی رو در وجودم حس میکردم که وقتی دوباره شروع به نماز خوندن کردم فهمیدم که اون خلأ روحی با نماز خوندن پر شد و احساس آرامشی که نماز به آدم میده رو هیچ چیز دیگه ای نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا حذف و قطع رابطه باادمهای سمی عالی بود برام 

و اینکه فقط بخودم فکر میکنم شاید خودخواه بنطر بیام ولی دیگ بخاطر هیچکس خودمو اذیت نمیکنم من ادمی بکدن از وسواسو استرس میگرن عصبی گرفته بود همیشه بقیه برام مهم بودن الان اگ مهمون بیاد حال نداشته باشم مثل قبل وسواسی تمیز نمیکنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نماز خیلی خوبه مثل مدیتیشن میمونه،انگار یه نیاز روحی در وجود آدم وجود داره که با نماز اون نیاز روحی ...

با چادر میخونی 

منم نمازم از 8ستلگی سر جاش بود چند سالی ولش کردم روانم بهم ریخت واقعا تنها آرامشم درب ابر اون همه سختی از بچگی فقط نماز بوده حالا میفهمم اون قدرت از کجا میومده 

مدیتیشن و حرکات کششی 🫠 واقعا انرژی میدن آهنگ های مسخره رو پاک کردم‌صبح زود بيدار شدنروتین پوستی که ...

من خیلی جاها دیدم که خیلیا از حرکات کششی میگن،واقعا در روحیه تأثیر میذاره؟بعد حرکات کششی سنگین انجام میدید؟

من خیلی جاها دیدم که خیلیا از حرکات کششی میگن،واقعا در روحیه تأثیر میذاره؟بعد حرکات کششی سنگین انجام ...

ورزش که قطعا رو روحیه تاثیر داره چون تمرکزت روی خودته و حال نه مشکلات نه سنگین انجام نمیدم‌ ولی واقعا خستگی رو کم میکنه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

با چادر میخونی منم نمازم از 8ستلگی سر جاش بود چند سالی ولش کردم روانم بهم ریخت واقعا تنها آرامشم درب ...

آره با چادر میخونم،دقیقا میفهمم چی میگی،منم دوره ی چند ساله ای که نمازو ول کردم یه حس سردرگمی و گیجی در برابر مشکلات داشتم و واقعا روانم بهم ریخته بود،خدا بهم لطف کرد که دوباره شروع کردم به نماز خوندن

میدونم خدا کاری ب این چیزا نداره و این مدیتیشن اما میدونی با چادر آدم حس خوب میگیره مرسی از قلب مهرب ...

درسته عزیزم. امیدوارم هر کجای ایران عزیز هستی خوش باشی. هر وقت نماز خوندی برای منم دعا کن🙏🌹😍