2777
2789
عنوان

بهترین روتین زندگی تون که خیلی تو زندگی تون تأثیر مثبت داشته چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه رفتن

مرتب و منظم بودن

خط زدن ادمای سمی

معجزه میکنههههه

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

من یکسال تمام ، فقط به خودم و بدنم و روحم و هر چیزی ک مربوط ب خودم میشه رسیدگی کردم ، ورزش هر روز ، تراپی ، مطالعه ، درسمو سفت و سخت خوندم و درگیر حواشی نشدم ، رسیدگی ب پوست ، علی الخصوص اینکه ابداً اجازه ندادم افکار منفی وارد ذهنم بشه هر وقت خواستم کسیو قضاوت کنم یا درباره ی کسی حتی توی فکرمم نظری ندادم ، خروجی و ورودی ذهنمو کنترل کردم ، اینا یه عادت همیشگی شد در من

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
میخوام شروع کنم اما چادر ندارم چیکار کنم

بدون چادر

با حجاب کامل

منم گاهی اوقات این مدلی میخونم وقتی شرایط نباشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

مدیتیشن 

ورزش

روتین پوستی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

لبخند زدن، کارها رو با آرامش انجام دادن، اتو زدن هر لباس قبل پوشیدن،بشاش بودن توی اعتماد بنفس خیلی تاثیر گذاربوده برام

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

اول ورزش 

روتین پوستی

مسافرت حتی ۱ روزه 

مدیتیشن شب ها یوگا صبح 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

صحبت با امام زمان قبل از خواب شبانه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

صبر ، تلاش ، استمرار 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
من یکسال تمام ، فقط به خودم و بدنم و روحم و هر چیزی ک مربوط ب خودم میشه رسیدگی کردم ، ورزش هر روز ، ...

💪

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم