2777
2789

نگاه گوشی اصلا نکنید 

جای تاریک 

سیب زمینی ورقه کنید بزارید رو چشمتون اینو پدرم گفتن🤷‍♀️

قطره چشم هم خوبه 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست گرامی احتمالا می دونید که یک قطره ی ارزان قیمت هست که تمام داروخانه ها هم دارند و به سادگی درد و سوزش برق زدگی رو درمان میکنه.نیازی به تجویز پزشک هم نداره.

از عینک مخصوص جوشکاری هم استفاده بفرمایید که خیلی بهتر هست و دیگه دچار مشکل نمیشید ان شاء الله

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

چشاتو ببند. تو اتاق تاریک تاریک با ارامش بخواب تا صبح. تو گوشی چیکار داری آخه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یکی از ساده‌ترین و موثرترین راه ‌ها برای تسکین درد و التهاب ناشی از برق ‌زدگی چشم، استفاده از کمپرس سرد است. می ‌توانید از یک حوله تمیز و خنک، کیسه یخ یا حتی یک قاشق سرد استفاده کنید. کافی است کمپرس را به مدت 10-15 دقیقه روی چشم‌ های بسته قرار دهید. این کار به کاهش التهاب و تورم کمک می ‌کند و درد را تسکین می ‌دهد

‌•●{~~}●•  من‌ 
نگاه گوشی اصلا نکنید جای تاریک سیب زمینی ورقه کنید بزارید رو چشمتون اینو پدرم گفتن🤷‍♀️قطره چشم هم خ ...

سیبزمینی خوبه ولی حتما باید بره دکتر قطره ی خاص داده اونو بریزه از سوزش میفته.

همسره من چند ماه پیش ابنطور شد خیلی درد داده

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

صبح تا الان جوشکاری کردم. عینک زدم بعضی جاها باید بدون عینک جوش داد برا همن زده 

یا دکلمه بهروز وثوقی افتادم. 

همه گفتن زده شما هم بگین زده 😂

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.✍️
سیبزمینی خوبه ولی حتما باید بره دکتر قطره ی خاص داده اونو بریزه از سوزش میفته.همسره من چند ماه پیش ا ...

درسته👌

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
سیبزمینی خوبه ولی حتما باید بره دکتر قطره ی خاص داده اونو بریزه از سوزش میفته.همسره من چند ماه پیش ا ...

ممنون قطر دو سه مدل دارم نه اوایلش زیاد درد داره برا من کمتره عادت کردم دیگه مثل اوایل نمیزنه. 

نگاه گوشی اصلا نکنید جای تاریک سیب زمینی ورقه کنید بزارید رو چشمتون اینو پدرم گفتن🤷‍♀️قطره چشم هم خ ...

با عینک میبینم والا اشک سرازیر میشه