2777
2789

به مادرم گفتم با خانوادش  هماهنگ کن بریم  همو ببینیم  

مادرم تماس گرفتند مادرشون گفتن  عروس خانوم میگن جلسه اول بیرون ملاقات بشه 

گفتم باشه  ایشون سمت غرب هستند و بنده هم سمت غرب شهر و کلی  محل برای قرار دیدار اول  در تماس بنده  رستورانی در شمالی ترین قسمت شهر  مشخص کردند و گفتن امروز برم ایشون رو از درب منزل  به اون رستوران خاص ببرم   

وقتی وارد اون رستوران شدیم  حس کردم متصدی و پرسنل رستوران ایشون رو میشناسند

از رفتارشون متوجه شده بودم   و حسابی هم خودش  خودش رو مهمون کرده بود و تازه لطف میکرد به بنده هم تعارف میکرد   

اولیش این مسافت و ترافیک  که راحت یک ساعت زمان برد برسیم و این مسافت دور غیر قابل قبول بود برای بنده یک دیدار اولیه که قول خودش بیشتر برای اینه که از هم خوشمون میاد یا نه  ؟ زیاد بود 

دومیش  آشنا بودن اون رستوران از رفتارشون   که بعدش چند ساعت بعدش رفتم رستوران ماجرا رو جویا شدم گفتن  فکر میکردند ایشون تریدر هستند و مشاور چون هفته ای  دو یا سه بار با اقا میان این رستوران  وقتی گفتم برای شناخت ازدواج هست شوکه شدند  

سوم اینکه نا پرهیزی نکردند و یه فاکتور  حدود 4 میلیونی  سفارش گذاشتن 

چهارم ایشون معلم بودند ولی  و این همه وقت از کجا می اوردند که به قول صاحب و پرسنل رستوران هفته ای دو یا سه بار  هر بار با یک آقا اگر مثبت فکر کنیم اینها هم خواستگار بودن بازم برام سواله 

دارم به این نتیجه میرسم در تهران ازدواج در سن بالا  امکانش وجود نداره 

عجب دنیایی شده انواع و اقسام مدل آدم وجود داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من حس کردم اینو تو اون برنامه دیت ها شنیدمم

ولی اصولا نباید خانم جایی مشخص کنه 

باید بذاره به انتخاب اون اقا تا ببینه چه ارزشی برای اون خانم میذاره و کجا میبرتش 

رفتارش چجوریه 

نه مثل گرسنه ها و رستوران ندیده عاها

امیدوارم حرفایی که میزنم شما رو ناراحت نکنه ولی به نظرم شما اگه خودتون تو جو و محیطی باشید که با دخترا و پسران در تعامل باشید بهتر بتونید کسی رو انتخاب کنید تا اینکه کسی شما رو بهم معرفی کرده باشه 

وای 4تومن برای دیدار اول خیلی بوده. وقتی شما مهمون میکنی رستوران رو هم باید شما انتخاب میکردی. یکم محکم و مردونه باشین. بعد به نظرم در حد کافی شاپ و کیک و...  کافی بوده. ولی خوب شد خودش رو نشون داد. فقط فرار کن. حتی خبر هم ندین و نگیرین و توضیحی ندین که بفهمن چقدر بیشعورن. 

هروقت گشنش میشده با یکی میومده احتمالا غذاها اونجا فقط باب میلشون بوده😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

چن سالتونه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰