2777
2789

من میخوام فیتنس برم چون چند نفر و دیدم خوب بوده ولی اگه چیزی بهتر از فیتنس برای فرم دهی و خوش فرم شدن بدن سراغ دارید بگید نه فقط چربی سوزی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیلاتس 

فیتنس

بدنسازی باید مربی درستی داشته باشی

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

ورزشی برا بزرگ شدن یا سفت شدن سینه میدونید چیه؟تجربه دارید؟🥲

نه سینه فقط ژنتیکه و چاقی و لاغری هیچ ورزشی برا درست شدنش نیست،سفت میشه ولی آب میشه،تو با سینه مشکل داری من با عضله سرینی میترسم ورزش کنم اون درست شه اون یکی خراب شده😂

نمیشه ورزش کنیم ولی سینه آب نشه؟

متاسفانه یکی از بزرگ ترین مشکل های من همینه الان که وزنم ۷۰ عه سیناهام پر و خوبه ولی به محض اینکه ۵ کیلو میام پایین سینه هام تفاوتی با یه پوست نداره و شل میشه متاسفانه یا باید هیکل قشنگ و انتخاب کنم یا سینه

نه سینه فقط ژنتیکه و چاقی و لاغری هیچ ورزشی برا درست شدنش نیست،سفت میشه ولی آب میشه،تو با سینه مشکل ...

😂😂😂

من اول خوب بودم بعد شیردهی داغون شدم اعتمادبنفسم رفته

الانم رژیمم نمیخام پوست تنم شل شه بنظرت تو نت سرچ کنم ورزش بیاد انجامش بدم خوبه؟یا حتما بزنم ورزش فیتنس یا پیلاتس اینا

بچم کوچیکه نمیتونم باشگاه برم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن