2777
2789

تو حیاط خونمون یه گربه زایمان کرده و ۶ تا بچه داره 

حدود ۱ ماه تو حیاط ما هستن ولی همسایمون اجازه نمیده بهشون آب و غذا بدیم و میخواد بیرونشون کنه

بنظرتون گربهه نفرین میکنه؟

اینم بگم هیچ اذیتی ندارن تو حیاطن و تاحالا تو حیاط بهشون غذا هم نداده که بمونن مطمئنم میرن خودشون 

شما حتما آب و غذا بده

الان همسایه ی من شاید دزد باشه قاتل باشه آیا من باید به حرفش گوش کنم؟ البته که نه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

من فقط میدونم وقتی توانت برسه به یه گربه ی بی زبونی کمک کنی و نکنی ، دیگه نمیشه اسم اون ادم و انسان گذاشت ، من ۷ تا گربه دارم خودم یه اتاق بهشون اختصاص دادم ، انقد بهشون رسیدگی میکنم که کوچکترین ازاری نبینن ، یه گربه هم میاد جلوی در خونمون همیشه بهش غذا میدم عادت کرده میاد میو میو میکنه ، چقد همسایه ات بی وجدانه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مایه گربه اومده بودیعنی همیشه خداگونه بود من هرچیش میدادم می‌خورد دوباره زل میزد میگف میو دوباره براش میلوردم میگف میو منم بیرونش کردم😅😅😅😅سیرمونی نداش

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

عزیزم بله همسایه ما یه خانم آقا مسن بودند بعد گربه توی خونشون زایمان کرده بود آقاهه چون حوصله سروصداشونو نداشت بچه هاشو کرد توی کیسه و برده بود یه جای دیگه ول کرده بود سه چهار روز تمام مادر ناله میکرده چند وقت میگذره خانومه میخوره زمین پاش می‌شکنه بعد فقط با واکر این و اونور می‌رفت الآنم کلا فلج شده و پرستار گرفتن بچه هاشم بهشون سر نمیزنند