2777
2789
عنوان

میخوام مهمونی بگیرم

138 بازدید | 10 پست

من ۶ماهه عروسی کردم و اومدیم خونه خودمون

۵شنبه شب میخوام دوست همسرم و با خانومش و بچشون و پسردایی همسرم با خانومش که عقد کرده هستن رو دعوت کنم

بنظرتون چی درست کنم؟تصمیم دارم دسر و غذای اصلی و پیش غذا بزارم ولی شما پیشنهاد بدید چیا درست کنم؟

بنظرتون به اون که عقد کردس کادو بدم؟چی بدم؟

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

پیش غذا سوپ جو خوبه ، غذای اصلی بستگی به خودت داره چی تو ذهنته ؟ مثلا چلو گوشت ، چلومرغ ، انواع کباب ، قورمه فسنجون و ..

دسر هم مثلا میتونی طبقاتی پودینگ کاکائو با موز و ژله پرتقال درست کنی

عجب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کادو به کسی لازم میست بدی به یکی بدی اون یکی نگاه کنه حرکت خوبی نیست

غذا یه خورشت مثل فسنجون بزار و کوبیده یا جوجه کباب 

پلوزعفرونی 

سالاد کاهو 

دسر ژله رولی

پیش غذا یه سوپ جاافتاده 

نوشابه دلستردوغ ترشی 

خدایا شکرت

مرصع پلو، زرشک پلو خورشت فسنجون قورمه سبزی، کباب تابه ای کباب کوبیده، دلمه، لازانیا الاد ماکارونی الویه، قطاب گردویی، ژله حلوا، کوکی باقلوا، چیز کیک

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

به نظرم نه زیاده روی کن تو درست کردن غذا نه کم درست کن دو نوع غذا با یه پیش غذا اوکیه ، اینجوری راحت تر با هم رفت و آمد میکنین 

شیرینی خامه با نوشیدنی گرم  و میوه های پاییزی هم که حتما خودت میگیری ، سعی کن خیلی گرم و مهربون باشی با مهمون 

این مهم ترین رکنه 

به نظرم نه زیاده روی کن تو درست کردن غذا نه کم درست کن دو نوع غذا با یه پیش غذا اوکیه ، اینجوری راحت ...

دقیقا منم میخوام همه چی ساده باشه،چون اونام مارو دعوت کردن همه چیز ساده بود

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠