تو تاپیک های قبلی توضیح دادم جریان اتفاق رو
خیلی ها گفتند باید بری پزشک قانونی نامه بگیری بری دادگاه خودم میدونستم بچه ها ولی اولا من ساعت ۳ نصفه شب کتک خوردم نمیتونستم برم بیرون فرداش هم گوشی رو گرفت درو قفل کرد و جمعه بود بازم نمیشد برم 😔💔 بچه ها من قبلاً هم کتک خوردم ولی نه اینجوری قبلا مشت ها رو به در و دیوار میزد الان نوبت به صورت من رسیده 😔هربار که توی آینه خودم رو می بینم چند درجه به نفرتم ازش اضافه میشه 😔
صبح که از سرکار برگشت تا آماده بشه بره ماموریت بهش گفتم میخوام برم خونه مادرم نشست التماس کرد گفت فرصت بده دیگه تکرار نمیشه نوبت روان پزشک گرفتم مگه خودت نگفتی برم روان پزشک ولم نمیکنی ؟ بهش گفتم دیگه برام مهم نیست 😔
هستید بقیشو بگم
بچه ها اینم بگم که من واقعا حالم خوب نیست سه روزه دارم گریه میکنم و هیچی نخوردم چند نفر بخاطر اون تاپیک اعتصاب غذای برادر بهم میگن دروغ میگی تاپیکات الکیه ولی بجون بچم نیست 😔 اون تاپیک شرح حال زندگی من نبود ولی بقیه تاپیک ها همشون مال من هستند اگه تو اولین تاپیک هم گفتم بچه ندارم بخاطر این بود که نمیخواستم شناسایی بشم ولی اینقدر دیگه جایی نذاشتم درد و دل کنم که همه زندگیم ریخت کف سایت
😔گفتم بگم دوباره چند نفر نیان انگ دروغ بزنن حالم خوب نیستتت چند بار عکس چشممو گذاشتم بخدا دروغ ندارم بگم 😔