2777
2789
عنوان

تو بچگی نامزد پسرعموم شدم یعنی خانوادم خواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 45 پست
وای طرف بی کس وکاره بچسب بهش کل زندگیش میشی تو منم خواستگارم هم اینجوریه

بسم الله 😐😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😐، سعی کن دوستش داشته باشی، مگه دوست داشتن به سعی و تلاشه، مگه کنکوره؟

خب درسته عزیزم ایشون میگن که مجبوره بخاطر مادرشون به همین دلیل گفتم که سعی کنه دوسش داشته باشه 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

دعا کن حسم بهش عوض شه

امیدارم هرچه که به صلاحته برات رقم بخوره عزیزم 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

از اونجایی که گفتی مذهبی هستید احتمالا توی محیط هایی که جنس مخالف باشه کمتر بودید. شاید اگه دانشگاه ...

اره حتا مامانم بهم میگه که دخترم نیستی از نفرت داره خیلی بدبختم

دوست داشتن یه آدم از روی ترحم و دلسوزی بزرگ ترین اشتباه آخرش خود آدم نابود میشه این چیزا زوری نیست پدر و مادرت کارشون اصلا عاقلانه نبوده مگه عروسکی ملکی چیزی هستی که قرار مدار بزارن تصمیم توهم ذره ای براشون اهمیت نداشته باشه بحث یه روز دو روز نیست این تو هستی که قراره زندگی کنی بچه بیاری با اون بری زیر یه سقف پس حواست جمع کن چون مادرت مشکل قلبی داره دلیل نمیشه هرچی گفت بگی چشم به قول یکی از کاربرا اون دیگه تقصیر خودشه اگه واقعا نمیخوایش پاتو بکن توی کفش به هیچ عنوان کوتاه نیا 

کجایی هستی اسی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره