الان من ۱۶سالم هست م اون ۱۷ سالش و تو بچگیش پدر مادرش رو از دست داده بخاطر همین تو خونه ی ما زندگی میکنه و پدرم دلش برای سوخت برای همین منو نامزدش کردن الان هیچ احساسی بهش ندارم بر عکس ازش متنفرم الان چند روزی میشه ک ب خوانوادم گفتم ک نمیخوامش و اعصبانی شدم هرچی تو دلم بود گفتم مامانم بیماری قلبی داره حالش خیلی بد شد من فک میکردم ک درکم میکنم ولی برعکس سرزنشم کردن گفتن ابرومونو میبری تو کل فامیل از اون روز باهام قهرن حرفی باهام نمیزنند و خلاصه بچهها من خانوادم خیلی مذهبی هستن و اینکه خیلی ب قول قرار اهمیت میدن اون شب فهمیدم ک مجبورم باهاش ازدواج کنم ولی هرچی ب خودم میگم بازم دلم راضی نیست ولی مجبورم بخاطر مامانم خیلی حالش بد شده از اون روز میترسم از دستش بدم شما نظر بدین چجوری کنار بیام و چیکار کنم خواهشن
وای طرف بی کس وکاره بچسب بهش کل زندگیش میشی تو منم خواستگارم هم اینجوریه
بسم الله 😐😐😐😐
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
دوست داشتن یه آدم از روی ترحم و دلسوزی بزرگ ترین اشتباه آخرش خود آدم نابود میشه این چیزا زوری نیست پدر و مادرت کارشون اصلا عاقلانه نبوده مگه عروسکی ملکی چیزی هستی که قرار مدار بزارن تصمیم توهم ذره ای براشون اهمیت نداشته باشه بحث یه روز دو روز نیست این تو هستی که قراره زندگی کنی بچه بیاری با اون بری زیر یه سقف پس حواست جمع کن چون مادرت مشکل قلبی داره دلیل نمیشه هرچی گفت بگی چشم به قول یکی از کاربرا اون دیگه تقصیر خودشه اگه واقعا نمیخوایش پاتو بکن توی کفش به هیچ عنوان کوتاه نیا
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره