2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه توضیح بدید؟چجوری درمان کنم؟

اختلال خیال‌پردازی ناسازگار یعنی اینکه آدم‌ها خیلی توی خیال خودشون غرق می‌شن و از واقعیت دور می‌شن. مثلاً ممکنه به خاطر مشکلات و استرس‌های زندگی، ساعت‌ها توی دنیای خیالی خودشون بچرخند و از واقعیت فرار کنند. این کار می‌تونه باعث بشه که روابطشون با دیگران خراب بشه و نتونند کارهاشون رو درست انجام بدن.

برای درمان این اختلال، معمولاً به مشاوره و روان‌درمانی نیاز هست. درمانگر به فرد کمک می‌کنه تا با واقعیت روبرو بشه و راه‌های بهتری برای مقابله با مشکلات یاد بگیره. همچنین ممکنه تکنیک‌های آرامش‌بخشی و تمرین‌های ذهنی هم یادش بدهند تا بتونه بهتر روی افکار و احساساتش کنترل داشته باشه.

در نهایت، هدف اینه که فرد بتونه بین خیال و واقعیت تعادل برقرار کنه و از خیال‌پردازی به عنوان یک راه‌حل فرار استفاده نکنه.

خیلیی بدهمنم امروز فردا میکنم که اصلا نه با خودم حرف میزنم نه چیزی ولی نمیشه

منم مث تو بودم

اینجوری که اصلا نمیخاستم حرف بزنم

ولی نشد

البته ک من تونستم حدود دو هفته اینا ترک کنم

ولی همین ک حواسم پرت میشد میدیدم توی خیالاتم فرو رفتم

و الان مشکلی ندارم نه اینکه مشکل نداشته باشما ن خیلی دردسر سازه

ولی کاری از دستم بر نمیاد

منم مث تو بودماینجوری که اصلا نمیخاستم حرف بزنمولی نشدالبته ک من تونستم حدود دو هفته اینا ترک کنمولی ...

منم یه مدت ترک میکنم دوباره با شروعی پر قدرت میام 

ولی وقتی جوری که میخام تو رویا غرق میشم خیلی حس خوبیه ولی بعدش خیلی خسته میشم حتی حوصله حرف زدن با آدمای اطرافم هم رو ندارم 

چند سالته؟

turk Giziam

فدات شمخوشبختمچند وقته درگیری؟ من از وقتی یادمه

نشی گلب

همچن✨️

از بچگی از کلاس پنجم خیلی بیشتر شد و کم کم من ساکت تر و آروم تر شدم 

خیلیم دوست دارم حل شه ولی انگار چسبیده به من و بغلم کرده 

وقتی ضرف میشورم وقتی خونه تمیز میکنم وقتی کسی نیس حرف میزنم خودم رو تو یه جاهایی تصور میکنم 

هففف 

راستش فک کنم این مشکلم هم باعث شد تنها باشم وهیچ دوستی نداشته باشم و از همه دوری کنم...!

turk Giziam