2777
2789

دختری در زیرزمین....

خدایا چقدر بعضی آدمها از حیوان پست ترن 

اینا میخان جواب خدا رو چی بدن

ینی از خدا خاستم اون دنیا خدا عذاب این پدر لجن رو زیادتر کنه کثیف اعصابم رو بهم ریخت 

هرکسی شنید داغون شده 

شنیدنش اینه وای به حال اینکه این زندگی رو بچشی

ولی خداییش من جای دختره بودم اینقدر میزدمش ونمیذاشتم بهم دست بزنه تهش منو می‌کشت

مرگ بهتر از این جور زنده بودنه

دختر طفلک بچه سال بود زورش به باباش نمی‌رسید بعدم همش که حامله بود من فقط موندم اون پدر یعنی چقدر حیوون بوده چقدر پست بوده

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ؟؟؟

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

اینجور آدما نحوه کشتنشون وحشتناکه ممکنه با چاقو تیکه تیکه کنن ادمو یا هر مرگ وحشتناکی که شنیدی برا ه ...

به درک یه بار آدم جون میده فوقش بعد تیکه تیکه میکرد

چندسال پیش یه دختر به کسی که می‌خاست بهش تجاوز کنه نذاشت وبعدم طرف کشتش اسمش معصومه بود اسم کوچه شوند رو گذاشتم شهیده معصومه اتفاقا بعدش نیکه تیکه اش کرد انداخت تو گونی توی پارک