2777
2789

البته نمیدونم شاید زندگی خیلی پیچیده س شایدم من حق دارم 

من ۳۱ شوهرم ۳۸ . ۳ ساله ازدواج کردیم از وقتی یادم میاد شوهرم جلو جمع خودشو مرد سالار نشون میده بی توجه بهم و انگار الویتش نیستم .

چند نمونه رفتارش میزارم .

منو خونواده برادرش رفتیم شمال نشسته بودیم دور هم .چایی می‌خوردیم شوهرم لیمو خواست  . لیمو قاچ کرده وسط بود جاریم واس خودش داشت می‌ریخت.  شوهرمم گفت یکم لیمو بدید جاریم همون لیمویی ک دستش بود خودش چکوند تو لیوان شوهرم بدم اومد. 

من بعدها ک فکر کردم نکنه من حساسم 

نشسته بودم پای سفره 

برادرشوهرم ی پیاز با دستش گذاشت رو ب روی منو جاریم ک جاریم اصلا نمیخورد دیگ من خوردم اگه بگم حرص خوردن جاریم ب چشم دیدم دروغ نمیگم. هرچند واقعا بی منظور انجام دادم ن برا تلافی ‌‌

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

گذشت تا دیشب عروسی رفتیم . موقع رفتن من عقب نشستم مادرشوهرم جلو . بنده خدا اصلا دوس نداره جلو بشینه من خودم عقب نشستم چون یکمی دیر اومد دیگ نشد وایسم ب تعارف کردن خودم عقب نشستم هوا سرد بود ..

تا موقع برگشت 

ماشین برادرشوهرم خراب شد .

جاریم و دختر کوچیکش ک ۶ سالشه جلوتر از من و مادرشوهرم رفتن . چون مادرشوهرم مسن هس پا ب پاش میومدم .

ماشین اونا خراب بود سوار ماشین ما شدن عقب ‌ .با دخترش داشتم نزدیکش میشدم ک دیدم شوهرم بهش میگ خو بیا جلو سوار شو حالا نمیدونم شایدم با بچه ۶ ساله بوده ک حتی اگ اینم باشه بنظرم وقتی من ک همسرشم هستم دلیلی نداره تعارف کنه .پسرجاریم حدود۱۴ سالشه از منم قدبلندتره کنار مادرش عقب نشسته بود تا من و مادرشوهرم رسیدیم .

شوهرم برداشت ب پسر جاریم گفت پاشو بیا جلو بشین . گفتم پیش خودم شاید چون بزرگ شده پسرش اینجور گفته 

من و مادرشوهرم عقب نشستیم .

ولی دقیقا یادم میاد پارسال عروسی می‌خواستیم بریم برادرشوهر اومدن دنبالم خودش و خانومش جلو نشستن من و بچه هاش عقب ...البته اونموقع پسرش زیادی قدبلند و بزرگ نشده بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه لیمو چکوندن چه مشکلی داره یادتم نگه داشتی:///

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یا یبار دسته جمعی رفتیم بیرون . همه جاریام با شوهرشون عکس گرفتن هرچقدر ب شوهرم گفتن بیاین دونفری عکس بگیرید  نیومد خیلی ناراحت شدم ما نامزد بودیم و اونا هرکدوم بالا ۱۵ سال ازدواج کرده بودن 

کمتر از ۱۴ سالته از نظر عقلی واقعادر این حد؟؟؟؟؟داری اشتباه میری مسیرو

واقعا راست میگن بلوغ فکری به سن نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

به چه چیزایی توجه میکنین!!!!

سعی کن برای خودت یه سری کار انجام بدی که فکرت رو مشغول کنه وقت نکنی اینقد به چیزای کوچیک اهمیت بدی 

کتاب بخون 

اگه فرصتش رو داری سرکار برو یا اگر دوست داری ادامه تحصیل بده

مشغولیت ذهنی برای خودت ایجاد کن چون این چیزایی که عنوان کردی اصلا حتی ارزش فکر کردن هم ندارن چه برسه به ناراحت شدن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

کمتر از ۱۴ سالته از نظر عقلی واقعادر این حد؟؟؟؟؟داری اشتباه میری مسیرو

تاپیکام بخون زود قضاوت نکن همین جاریم کلی حرف پشتشه  

من مهریمو بخاطر این زن بخشیدم شما فقط ی چکاندن لیمو رو نگاه نکن 

درسته تو عنوان زدم ۱۴ ساله ولی تو حق نداری عقلم کمه .

من دوست داشتنم ب اندازه ی دختر ۱۴ ساله شاید باشه اما عقلم خیلی بیشتره

گذشت تا دیشب عروسی رفتیم . موقع رفتن من عقب نشستم مادرشوهرم جلو . بنده خدا اصلا دوس نداره جلو بشینه ...

به نظرم به خاطر احترامیه که به حاریت داره 

هودت میگی حداقل۱۴ساله عروسشونه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼