2777
2789

یه سوال داشتم بچه ها نیازه هم خوابگاهی ها بدونن چه رشته ای میخونی یا داری چیکار میکنی من نمیخوام خانوادم بفهمن چه رشته ای میخونم فقط برادر بزرگم میدونه دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم میخوام امسال کنکور بدم میترسم کسی از هم خوابگاهی ها بخواد لو بده پیش کسی یا خانوادم‌به نظرتون چیکار باید بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نیازی نیست اول کاری بهشون بگی اگه پرسیدن یا بگو یا بگو لازم نمیدونم بدونین

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

داداشم میده یه شهر دیگه رفتم

خب خانوادت نگفتن کجا 

خیلی عجیبه 

ببین جو خوابگاه خیلی صمیمی 

اگه وا بدی و بگی بیان خونت نمیدونم شاید اینجوری بقیه بفهمن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

باهام دشمن نمیشن؟؟

نمیدونم

بگو نه این که مشکل شما باشید ، خودم دوست ندارم به کسی بگم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

خب خانوادت نگفتن کجا خیلی عجیبه ببین جو خوابگاه خیلی صمیمی اگه وا بدی و بگی بیان خونت نمیدونم شاید ا ...

خانوادم فک میکنن که قبول شدم ولی من یه رشته دیگه گفتم فقط داداشم میدونه تصمیم دارم دوباره کنکور بدم نمیخواد مسخرم کنن بقیه

یعنی یه رشته پرت بگم پیگیر نمیشن چی به چیهمن با خانوادم ساکن تهرانم اما میخوام شهر خودم رو بزنم

نه بابا چرا پیگیر بشن 

اول بپرس ببین رشته هاشون چیه و کجا درس میخونن 

یه همکلاسی داشتم تا اخر کارشناسی هیییچ کس از خوابگاه نفهمید رشتش چیه 

ما هم نمیگفتیم به کسی، به یکی میگفت علوم پایه 

یکی میگفت دامپزشکی 

به هر کی یه چی میگفت 😂

...
خانوادم فک میکنن که قبول شدم ولی من یه رشته دیگه گفتم فقط داداشم میدونه تصمیم دارم دوباره کنکور بدم ...

میتونی بگی رشته الان چیه؟

نمیخوام واقعا قضاوت کنم ولی خیلی اشتباه کردی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا