2777
2789
عنوان

بعد از پنج سال تموم شد

113 بازدید | 14 پست

بعد از ۵ سال و ۹ ماه اینطور صلاح بود رابطمون تموم شه...

اون تمومش کرد ولی امشب ثابت شد با هم بودنمون درست نبود اصلا ، همشم بخاطر اطرافیان ، یعنی من بخاطرش حاضر شدم تو روی مادرم ک مخالف بود وایستم ولی اون با اینکه پسر بود در همین حدم ارزه نداشت که از انتخابش دفاع کنه ، شاید غرورش و خانوادش مهم تر بود 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته 

عزیزم همه شبیه هم نیستن ما بعد 5 سال بهم رسیدیم و الان 5 ساله ازدواج کردیم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

چن سالته عزیزم همه شبیه هم نیستن ما بعد 5 سال بهم رسیدیم و الان 5 ساله ازدواج کردیم

۲۰

خوش به حالت طرفت ادمه تلاش کردن بوده قسمت مام این بود خوشبخت باشین همیشه

ارهمامانش سر اینکه مامان من راضی نبود فازش عوض شد

خیلی حس بدیه💔 منم داستان مشابهی رو داشتم ولی علت مخالفت مامانش ی چی دیگه بود ک اونم چرت بود

خیلی قلبم شکسته منم😔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
خیلی حس بدیه💔 منم داستان مشابهی رو داشتم ولی علت مخالفت مامانش ی چی دیگه بود ک اونم چرت بودخیلی قلب ...

اصلا علت مخالفت هرچیم ک باشه قابل حله یه پسر اونقد باید مستقل شده باشه ک بتونه واسه زندگی خودش تصمیم بگیره چطور منی ک دخترم تونستم جلو خانوادم ازش دفاع کنم اونی ک پسر بود نتونست نه که نتونه یعنی نخواست خودش ادم از این چیزا بیشتر میسوزه

اصلا علت مخالفت هرچیم ک باشه قابل حله یه پسر اونقد باید مستقل شده باشه ک بتونه واسه زندگی خودش تصمیم ...

واااااای خواااهررررر درد منم همینهههههه دقیقااااا افرینننن

حرفاتو کاملا قبول دارم و انگار حرفای خود منه

واقعا نمیفهمم پسرا خیلی بی جر بزه شدن

واقعا شجاعت یه اصل حیلی مهمه ک کم بهش توجه شده تو روابط و ازدواج

واااااای خواااهررررر درد منم همینهههههه دقیقااااا افریننننحرفاتو کاملا قبول دارم و انگار حرفای خود م ...

اره بخدا نه اینکه نتونن ها اتفاقا میتونن انتخابای خودشونو داشته باشن ولی واقعا بی ارزه بازی در میارن

اره بخدا نه اینکه نتونن ها اتفاقا میتونن انتخابای خودشونو داشته باشن ولی واقعا بی ارزه بازی در میارن

وای واقعا فکرم به هم میریزه که من با چه اخلاق هاییش ساختم و یه سری اشتباهای خیلی بد هم خودش هم خانوادش داشتن ولی من خانوادمو راضی نگه داشتم و موندم باهاش ولی تهش بخاطر مخالفت خانواده اون جدا شدیم واقعا اعصابم خرد میشه هنوزم فکرمیکنم

درحالیکه اونی ک باید اول رابطه رو ب دلایل مهم تر میذاشت کنار من بودم وای

عزیزم چندسالته شما؟