بعد از ۵ سال و ۹ ماه اینطور صلاح بود رابطمون تموم شه...
اون تمومش کرد ولی امشب ثابت شد با هم بودنمون درست نبود اصلا ، همشم بخاطر اطرافیان ، یعنی من بخاطرش حاضر شدم تو روی مادرم ک مخالف بود وایستم ولی اون با اینکه پسر بود در همین حدم ارزه نداشت که از انتخابش دفاع کنه ، شاید غرورش و خانوادش مهم تر بود 🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی حس بدیه💔 منم داستان مشابهی رو داشتم ولی علت مخالفت مامانش ی چی دیگه بود ک اونم چرت بودخیلی قلب ...
اصلا علت مخالفت هرچیم ک باشه قابل حله یه پسر اونقد باید مستقل شده باشه ک بتونه واسه زندگی خودش تصمیم بگیره چطور منی ک دخترم تونستم جلو خانوادم ازش دفاع کنم اونی ک پسر بود نتونست نه که نتونه یعنی نخواست خودش ادم از این چیزا بیشتر میسوزه
اره بخدا نه اینکه نتونن ها اتفاقا میتونن انتخابای خودشونو داشته باشن ولی واقعا بی ارزه بازی در میارن
وای واقعا فکرم به هم میریزه که من با چه اخلاق هاییش ساختم و یه سری اشتباهای خیلی بد هم خودش هم خانوادش داشتن ولی من خانوادمو راضی نگه داشتم و موندم باهاش ولی تهش بخاطر مخالفت خانواده اون جدا شدیم واقعا اعصابم خرد میشه هنوزم فکرمیکنم
درحالیکه اونی ک باید اول رابطه رو ب دلایل مهم تر میذاشت کنار من بودم وای
عزیزم چندسالته شما؟
میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸