2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقا بود راستشو بخوای بهتر یاد میداد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خانم بود خیر  همشون یکی بودن  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

حتما حتما خانم بگیر. توی رانندگی وقتی حواست به کار باشه اگر آقا آدم عوضی باشه حتما بهت دست می‌زنه و چون حواست به رانندگی هست متوجه نمیشی. البته آقای با شخصیت هم داریم . توی آموزشگاهی که رفتم فقط چند تا آقا درست بودن بچه ها میگفتن بهمون دست میزنن

همراه داشتین شما هم میگن اگه مربی آقا باشه باید یه همراه بالای ۱۸ سال داشته باشی

بله دوستم  که ساعت بعد من با همون آقا کلاس داشت منم تایم اوت می‌نشستم تو ماشین 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

مال من خانم بود چیزی یاد نگرفتم چون همش نگران ماشینش بود 

چهار جلسه مهارتی با آقا برداشتم ترسم ریخت 

آزمون افسر یه بار رد شدم. اینبار برم دعا کن قبول بشم

الان با ماشین بدون گواهینامه بیرون میرم بلدم ترسی هم ندارم ولی پیش افسر می‌شینم استرس میگیرم خراب میشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……