2777
2789
عنوان

خانومایه سوال دارم

78 بازدید | 6 پست

دلورودم خیلی ناجورصدامیده ینی طرف 5,6قدمیم باشه میشنوه سرکارم میرم واقعاخجالت میکشم کسی راه حلی داره قرصی داروی گیاهی چیزی هس ک خوبش کنه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر سرماس باید چیزای گرم بخوری و شکمتو با یه چیزی که گرم نگه داره ببندمنم تو پاییز زمستون این مشکل ...

ن من کلاهمه فصلااین مشکلودارم اعصابم بهم ریخته واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

منم اینجوری بودم الان قرص میخورم خوبم برو دکتر گوارشسعی کن ترشی‌ و آب سرد و اینا نخوری

دکترگوارش؟پس منم احتمالابایدبرم واقعاادم خجالت میکشه جاهای شلوغ نمیشم ب همه توضیح دادک اره من این مشکلودارم

دکترگوارش؟پس منم احتمالابایدبرم واقعاادم خجالت میکشه جاهای شلوغ نمیشم ب همه توضیح دادک اره من این مش ...

آره

آره واقعا خصوصا جایی ک سکوته معده شروع میکنه نواختن😂😂😂

منم خیلی دیگه عصبی شده بودم رفتم الان با قرص خوبم

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

آرهآره واقعا خصوصا جایی ک سکوته معده شروع میکنه نواختن😂😂😂منم خیلی دیگه عصبی شده بودم رفتم الان با ...

خداروشکرمنم پیگیرشم بهتره پس