2777
2789
عنوان

کاربر nasiry85

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 55 پست
داری ولی دیر سال بعدیه اقای قدبلند و توپرموهاش کم پشت و مشکی

یعنی تا یه سال دیگه

میشه بگی زندگیم باهاش خوبه؟

سه تا بچه دارم اخه 

و اینکه کی میاد تو زندگیم منظورم آشنایی قبلش هست 

ممنونم

الهی که هرچی میخوای خدا بهت بده 

یعنی بخدا این دفعه هم نگی یه شبانه روز اب نمیخورم🤣🤣همیشه نسبت به یه فرد پرسیدم ایندفعه میشه خودت ب ...

خو نخور خدت از تشنگی میمیری🥹😂😂

اخه میدونی یکم سنت کمه زیاد نمیشه تصورش کرد

حس میکنم ۲۰ سالگیه ازدواجت و یه اقای پولدار قدبلند خوش خنده

ته ریش میزاره بهش میاد

دوسش داری ولی نمیدونم عشقته یا ن

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میزنید یه مغازه کوچیکه ک حیاطم دارهاولش رونق نداره حتی فکر جم کردنشم میوفتید ولی اگه یکم بگذره ا ...

امساله یا سال بعد...سبزی فروشی یا بوتیک؟

فقط اینو بگی ممنونتم میشم🥹تنها سوالم فقط همینه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خو نخور خدت از تشنگی میمیری🥹😂😂اخه میدونی یکم سنت کمه زیاد نمیشه تصورش کردحس میکنم ۲۰ سالگیه ازدوا ...

ای بدجنس نشو دیگه🤣🤣از زندگیم بگو چطوریه و اخلاقش؟یعنی چی من دوسش دارم اون دوسم نداره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

یعنی تا یه سال دیگهمیشه بگی زندگیم باهاش خوبه؟سه تا بچه دارم اخه و اینکه کی میاد تو زندگیم منظورم آش ...

زندگیتو نمیتونم ببینم ولی میبینم که دخترت باهاش ارتباط خوب نمیگیره 

شایدم اولش اینجوریه

یه سال دیگه اشناییتونه شاید ازدواج اینا بیشتر شه

یه همسایه جدیده 

شایدم بعدها همسایتون میشه

زندگیتو نمیتونم ببینم ولی میبینم که دخترت باهاش ارتباط خوب نمیگیره شایدم اولش اینجوریهیه سال دیگه اش ...

منم بگو لطفا چند بار پرسیدم جواب ندادید 🥲 

کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
امساله یا سال بعد...سبزی فروشی یا بوتیک؟فقط اینو بگی ممنونتم میشم🥹تنها سوالم فقط همینه

به جفتش میخوره مغازه

ولی بیشتر به بوتیک میخوره

حس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیست

امسال اخراش

به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش

سلام من ازدواجم کی هست؟ شغلش چیه؟ 

ارشد کنکور بدم قبول میشم امسال؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش

واسه من دانشگاه دولتی نمیبینی؟اگه درنیام یا قبرستونم یا تیمارستان🤦‍♀️

ما فرزندان کوروشیم..🤍
ای بدجنس نشو دیگه🤣🤣از زندگیم بگو چطوریه و اخلاقش؟یعنی چی من دوسش دارم اون دوسم نداره؟

طبع شوخ داره و یکم از تو کمتر احساسیه

سر این شاید فک کنی دوست نداره