2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت مطلقاز منی که هفتمین بار مثبت شدم اینو بپذیر این چندروزه لب ب سردی نزن شکمتم باروغن زیتون و ...

مرسی فدات قبلش گرم کنم 

چرا ی عده میگن استراحت مطلق مانع خونرسانی ب جنین میشه؟

اسی جون سلام

من سال پیش انتقال داشتم و خداروشکر همون انتقال اولم مثبت شد و الان نی نیم ۹ ماهشه

ی تاپیک هست عنوانش ivf ۱۴۰۱ هست.صفحه ۳۲ فک کنم باید باشه کلی نکات نوشتن من اونا رو رعایت کردم بنظرم خیلی موثر بود.مخصوصا شیرسویا و اب و نشاسته و کله پاچه ک مصرف کردم.

حتما کامل بخون تاپیکو ب دردت میخوره

ایشالا ک مثبت میشی عزیزم

نشاسته گندم روزی یک قاشق تو اب  سرد حل کن بخور الان نه ها یک روز قبل انتقال و پنج روز بعد انتقال مربای به بخور روز انتقال و شب قبلش و صبحانه کله پاچه بخور بعد انتقال ناهار و شام ماکارونی با رب کم بخور سعی کن یبوست نگیری از دستشویی فرنگی استفاده کن روز انتقال سرت رو بالا نگه ندار بعد انتقال زیر باسنت یه بالش بزار و تو ماشین دراز بکش دارو هات خیلی مهم هستن حتما سر وقت استفاده کن موقع انتقال برای سلامتی نی نی های تو راهیت ایت الکرسی بخون انشالله مثبت میشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷