2777
2789

من نذر تا ۲۱ روز یه دور تسبیح صلوات حضرت زینب رو شروع کردم 

دیشب با یه تسبیح پلاستیکی شروع کردم و خیلی هم درد ودل کردم با حضرت زینب  

شنیدم باید تا آخر ختم با همون تسبیح صلوات بفرستم 

حالا امروز یادم افتاد تسبیح تربت امام حسین دارم حیفم میاد بندازمش دم دست تا حالا استفاده نکردم با خودم گفتم کاش دیشب با اون تسبیح شروع میکردم 

حالا میشه امشب با اون تسبیح بفرستم؟ یا با هر دو 

خیلی به دلم افتاده حاجت میگیرم 

از طرفی دوره پاکی تا پریود من ۲۱ روزه دیروز تازه پریودم تموم شده بود میخواستم میترسم تسبیح تربت بردارم آخراش بیفته تو پریودم نتونم انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پریودی ک ربطی نداره، من تو اینستا این ختمو دیدم و انجامم دادم

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
حاجت گرفتید شکر خدا؟؟

ن من ختمای زیادی انجام دادم و خیلیم دعا کردم و در کنارش خیلیم تلاش ولی هیچ وقت حاجت روا نشدم الانم بخاطر این ختم نیس کلا همینطوری انجامش دادم ولی میدونستم ک نمیشه حالا تو انجام بده انشالله ک بشه من کلا تو هر موضوعی دعام نمیگیره دیگ بیخیال دعا شدم

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
ن من ختمای زیادی انجام دادم و خیلیم دعا کردم و در کنارش خیلیم تلاش ولی هیچ وقت حاجت روا نشدم الانم ب ...

منم راضیم به مصلحت خدا 

ولی از خدا هم خواستم اگر نشد آرامش بهم بده و بفهمونه چرا نشده تا آروم بشن 

منم راضیم به مصلحت خدا ولی از خدا هم خواستم اگر نشد آرامش بهم بده و بفهمونه چرا نشده تا آروم بشن

منم خیلی دوس دارم حداقل دلییل یکی از نشدنای زندگیمو بدونم تا بتونم باور کنمش خدارو مث قبلنا💔

منم خیلی دوس دارم حداقل دلییل یکی از نشدنای زندگیمو بدونم تا بتونم باور کنمش خدارو مث قبلنا💔

انشالله یه روزی یا میرسی یا میفهمی 

هیچ خواسته ای بوون اجابت نیست مگر صلاح نباشه

سلام ببخشید این تایپک جدیده رو دیدم که برای دعا توسل حاجت بگیریم‌

چطوری باید بخونیم‌۱۴ بار باید بخونیم یا چهل روز روزی یکبار  

میشه لطفا دقیق بگید بخونم برا حاجتم ؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

سلام ببخشید این تایپک جدیده رو دیدم که برای دعا توسل حاجت بگیریم‌چطوری باید بخونیم‌۱۴ بار باید بخونی ...

سلام عزیزجان

واقعیت مادر من که ۴۰ روز خوندن و حاجت گرفتن

ولی اگر صحبت های آقای بیگلری رو بزنین تو آپارات ببینید خیلی بهتره

ایشون میگن مداوم خونده بشه معجزه ها میکنه و حتی اگر خیلی مستاصل هستید میتونید همون روز چند بار بخونید 

خواهش،میکنم ساده رد نشید  واقعا معجزه ست 

انشالله حاجت روا باشید