2777
2789

شما دخترای مجرد هم اینجورین ؟ 

من ۲۳ سالمه

هر وقت خاستگار داشته باشم عزای عمومی میگیرم .و واقعا حالم بد میشه استرس میگیرم حالت تهوع پیدا میکنم و گیج میزنم 

بعضی وقتا با خودم میگم شاید طلسم و دعا برام گرفتن

و از طرفیم میگم شاید به خاطر اینه ک عشقو تجربه نکردم تا الان 

خیلی دوست دارم بدونم حس اینکه واقعا ی نفرو دوست داشته باشی چجوریه 

خاستگاری ک دارم اوایل امسال جلو اومدن قبول نکردم و اون موقع تا یکی دوماه حالم بد بود چون از طرفی فشار خانواده روم بود و از طرفیم میترسیدم اینکه پشیمون بشم 

گذشت تا امروز صب ک داداشش ب مامانم گفت دوباره 

و بازم تپش قلب گرفتم نفسم در نمیاد 

میدونم عادی نیست ولی واقعا دست خودم نیست خودمم ناراحتم ک چرا اینجوری ضعیف بر خورد میکنم 

مامانم میگه پسر خوبیه حس علاقت هم بعد عقد و نامزدب و اینا ایجاد میشه و دلت اروم میگیره 

ولی خودم میدونم اینجوری نیست 

ته دلم اصلا راضی نمیشه از ظاهرش خوشم نمیاد و خانوادشم از همون اول خوشم نمیومد ازش 

اینم بگم که عمم عروسشونه ینی باهاش ازدواج کنم عمه کوچیکم جاریم میشه 

هر چی سن میره تصمیم سخت تر میشع و این برا من ک از الان اینجوریم خیلی نگران کنندس🥲

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درسم تموم شده لیسانس دارم فردا قراره برم سر کار اولین روز کاریمه و اینجوری فکرم درگیره 

ادمایی ک بیش از حد در مورد هر چیزی فکر میکنن منو درک میکنن ک چقد اذیت میشم🥲

ی بار ی مشاوری بهم گفت ک خیلی همه چیو جدی میگیری 

و کمالگرایی

استرس داری کلا؟

تو این مورد ب خصوص اره 

الان ی جوری تپش قلب دارم و فکرم درگیره ک نتونستم بخوابم در حالی ک خیلی خوابم میاد 

مامانت علم غیب داره بعد نامزدی عقدعلاقه به وجود میاد ! 🤔

نمیدونم خیلی دو دلم میکنه 

من اینارو ی بار رد کردم خب ولی باز امروز ب مامانم گفتن اونم میگه ازین بهتر برات نمیاد 

ببین اول اینکه این حسا اصلا عادی نیس و ی دختر زمانی تجربش میکنه که با ی فرد نا آشنا و البته شخصی که علاقه بهش نداره ایجاد میشه 

اگر اونی که دوسش داری یا بهش علاقه دازی بیاد ،از خوشحالی بال در میاری و اونوقت فرق بین حس ها رو میفمی ولی ی شماره بهت میدم که بهش زنگ بزن خیلی میتونه کمکت کنه ،هم مشاور خوبیه ،هم اگه مشکلی داشنه باشی بهت میگه اگه میخای بیا خصوصی تا بزمت شماره ر