2777
2789

بله توی قرآن هم اومده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چه بد کاش نمی اومد

دلیل اصلیش ناامیدی از رحمت و بزرگی خداست که همین خودش بازم گناه کبیره ست

و بعد اینکه جسم ما امانت خداست و ما صاحب جسم خودمون نیستیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دلیل اصلیش ناامیدی از رحمت و بزرگی خداست که همین خودش بازم گناه کبیره ستو بعد اینکه جسم ما امانت خدا ...

اگه به خدا بگیم این دنیامون سخت تر از اون‌بود که بتونم چی ؟

اگه به خدا بگیم این دنیامون سخت تر از اون‌بود که بتونم چی ؟

سختی و مشکلات برای همه بنده ها هست

ولی همانطور که شادی میگذره غم و غصه هم میگذره 

اینکه فکر کنی قراره تا آخر عمر توی عذاب باشی و خودکشی کنی یعنی خدا رو در حدی ندونستی که برای برطرف کردن مشکلت بهش تکیه کنی و ایمان داشته باشی به رحمتش 

روزهای سخت واسع همه ما پیش آمده که فکر کردیم کتش نباشیم

اما تحمل کردیم گذشته .....

میدونی اگر در دنیا هستیم حتما وجودمون لازمه  خودکشی به نظرم نظم دنیا رو به هم میزنه حتی 

میگذره روزهای سخت 

سختی و مشکلات برای همه بنده ها هستولی همانطور که شادی میگذره غم و غصه هم میگذره اینکه فکر کنی قراره ...

ازت ارامش گرفتم می خوام دوباره شروع کنم به خوندن نماز و قران و به خدا پناه ببرم .. درسو بهانه می کردم نمی خوندم ولی خدا رو نیاز دارم‌