2777
2789
عنوان

نی نی یارعزیز هستین؟

171 بازدید | 5 پست

لطفا اگه هستین یه لحظه کارتون دارم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

سلام نی نی یارجان

میخاستم بپرسم ازتون من درخواست قطع کاربری بدم همه تاپیکامم حذف میشه باهاش؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نی نی یارجان میخاستم بپرسم ازتون من درخواست قطع کاربری بدم همه تاپیکامم حذف میشه باهاش؟

کسی نمیتونه پروفایلتون رو ببینه بزنه رو اسمتون مینویسه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کسی نمیتونه پروفایلتون رو ببینه بزنه رو اسمتون مینویسه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی با ...

آهان ممنون

چون میخاستم قطع دسترسی بشم ازطرفی چندتاپیام شخصی جواب دادم که میخام دوستام بخونن که اینجورکه میگیدبعدقطع دسترسی نمیتونن

ممنون ازتون فردادرخواستم رامیدم