2777
2789

همینجا تایپک میزنم تا بمونه امید وارم ینی ارزو میکنم و از خدا میخوام هر بلایی سر من اوردن هر چی برام خواستن هر کاری کردن دلمو لرزوندن  هر چقد باعث شدن استرس بکشم و عصبی بشم الهی سر دخترشون بیاد اونا بذر اظطراب و استرس رو  تو وجود من کاشتن که حتی الان هم بمیرن با تا اخر عمر اون استرس و عوارضش با منه .

الهی ی خواهر شوهر من مثل خواهر شوهرم و پدر شوهر مادر شوهری مثل خودشون سر راه بچشون بیاد و ی برادر شوهر مثل برادر شوهرم  برادر شوهرم رو خواهر شوهرم حساسه ببینه یکی مثل خودش شده برادر شوهر خواهرش . من چاره ایی ندارم موندم پیششون اینا ارامش اعصاب و از من گرفتن الهی هیچ وقت ذهن و قلبشون اروم نباشه مدام تو استرس و فشار عصبی باشن الهی مادر شوهرم. همون قدر که نیشم زده نتونستم چیزی بگم ریختم تو خودم اونم نتونه الهی دردش پیدا نشه مرض بگیره ولی کسی باورش نشه هیچ دکتری نتونه دردشو بفهمه .

الهی به آرامش برسی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم...بسپر به خدا که خدا میدونه چه کنه با این آدما...من که دستم نرسید به خدمتشون برسم سپردم به خدا جزاشونو بده خدا اونا رو میبینه اگر من چشمم بهشون نمیخوره

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

نفرین نکن بسپر به خدا خودش میدونه چطوری حالشون رو بگیره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نفرین گاهی دوطرفه میشه نکن لطفا

نفرین نکردم مثل خودشون رو برا خودشون خواستم حالا اینکه نفرینه یا دعا  بستگی ب ابن داره خودشون چجور ادمی هستن.

بخدا دارم ته وجودم میسوزم

عزیزم...بسپر به خدا که خدا میدونه چه کنه با این آدما...من که دستم نرسید به خدمتشون برسم سپردم به خدا ...

در حسرتم یجا بدون استرس برم بیام بدون دعوا مهمون میاد بدون استرس مهمونی بدم

نفرین نکردم مثل خودشون رو برا خودشون خواستم حالا اینکه نفرینه یا دعا بستگی ب ابن داره خودشون چجور ا ...

خدابهت صبر بده بخداهمه ی درگیری توزندگیشون دارن توکل به خدا بکن خودش نجاتت بده از دستشون 

در حسرتم یجا بدون استرس برم بیام بدون دعوا مهمون میاد بدون استرس مهمونی بدم

بخدا این کارو بکن من از وقتی که این کارو کردم آرامش دارم...شوهرت تحت تاثیر اوناست که دعوا راه میندازه نه؟

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
خیالت راحت هیچیشون نمیشهخواهرشوهرمن پیرمنو دراورده ۱۰ ساله خودش ازدواج کرده جلوش دولاراست میشن

دلم بد پره از هر طرف 😭😭

اینکه نمیتونم ب کسی بگم خم بدتر میشم. 

ولی خدااا جواب میده منم ظاهر زندگیم ارومه و باطنش عذاب اوره امید وارم یجوری بشن نتونن دردشونو بکسی بگن فقط از درون بسوزن 

خیالت راحت هیچیشون نمیشهخواهرشوهرمن پیرمنو دراورده ۱۰ ساله خودش ازدواج کرده جلوش دولاراست میشن

دلم بد پره از هر طرف 😭😭

اینکه نمیتونم ب کسی بگم خم بدتر میشم. 

ولی خدااا جواب میده منم ظاهر زندگیم ارومه و باطنش عذاب اوره امید وارم یجوری بشن نتونن دردشونو بکسی بگن فقط از درون بسوزن 

دلم بد پره از هر طرف 😭😭اینکه نمیتونم ب کسی بگم خم بدتر میشم. ولی خدااا جواب میده منم ظاهر زندگیم ا ...

به این فکر کن که تو تنها کسی که با خانواده شوهرش مشکل داره نیستی

۹۵ درصد خانوما این مشکلو دارن 

گورباباشون .من که حلالشون نمیکنم