2777
2789
عنوان

مشکل گوشی و درس نخوندن دخترم( کلاسه دهمه انسانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 76 پست
من یه تجربه شخصی بگمنمیدونم دقیقا دخترتون تو گوشی دنبال چیهولی شاید رشته تحصیلی شو دوست نداره یا برا ...

اخه خودش خواست بره این رشته

تجربی ب اورده بود خودم رو به آب و آتیش زدم نوشتمش تجربی بعد از نمونه دولتی زنگ زدن گفت الا و بلا این رشته رو میخوام یعنی انسانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به مدرسه بسپار گوشی رو ازش بگیرن و بگن میدن به والدین ، شما ساعات کلاسی که متوجه نشه برید بگیرید

بعدا  بگین که دست شماست

و قانون بذارین که فقط روز پنج شنبه عصر تا ظهر جمعه گوشی در اختیارش میذارین .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سلام عزیزم هر چه زودتر گوشیرو ازشون بگیر 

مامان من با خواهر بزرگم همین مشگل رو داشت خاله هام ۵۰ بار بهش گفتن گوشی رو ازش بگیر مامانم گوش نکرد خواهرم انقد سرش توی گوشی بود اهر اخراجش کردن واقعا گوشی هم خیلی چیزای بد آموزی داره که توی سن دختر شما باید جلوگیری بشه اگه دخترت و ایدنشو دوست داری هر جور شده گوشیو ازش بگیر 

که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...

پسر همسرم چهارمه دوست دختر داره من که حرفمو کسی قبول نمیکنه باباشم ک هیچ گوشی دستشه حرف میزنیم میگن بچه خودت بود میگفتی عیبی نداره پول و شارژش دختر رو هم میدیم لعنت ب بچه هایی که مادرشون خلافکارن اونام ب مادرشون کشیدن و لعنت ب خانواده شوهرم که نزاشتن خودم تربیتش کنم خرابیش ب بیچاره بچه های منم میرسه جایی ک هم نیست بره اونحا زندگی کنه همینحا دیشب دختره زنگ زده حرف میزنه من رفتم درو بست راحت 

اخه ب کی بگم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

وای اسی منو مامانمم همینجور داستانا داشتیم من حتی چند روزم مدرسه نرفتم 

من لجبازی مامانمم لجبازی

اخرشم من پیروز شدم

ولی من واقعا نمره هام خوب بود احتیاجیم به خوندن نداشتم 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

پسر همسرم چهارمه دوست دختر داره من که حرفمو کسی قبول نمیکنه باباشم ک هیچ گوشی دستشه حرف میزنیم میگن ...

درک میکنم واقعا سخته.ادم میخواد بچش رو خوب بار بیاره نمیزارن

وای اسی منو مامانمم همینجور داستانا داشتیم من حتی چند روزم مدرسه نرفتم من لجبازی مامانمم لجبازیاخرشم ...

دختر منم لجبازه مطمئنم حتی بخواد ترک تحصیل میکنه

به نظرت چیکار کنم؟

بشین باهاش صحبت کن

بپرس هدفش چیه مثلا میگه روانشناسی بهشتی قبول شم

بعد بهش انگیزه بده ، برنامه ریزی کن ، منابع خوب براش بگیر که از همین امسال استارت بزنه روزی دو ساعت حداقل واسه کنکور بخونه

تازه امسال امتحان نهایی هم داره

🏃🏻‍♀️

یعنی چی نمیتونی؟؟؟؟ نمیتونم نداره ک گوشی هر دوتاشون بگیر اخر سال بهشون بدش ..‌ در ضمن شاید دوست پسر داره ک بیس چاری تو گوشیه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نمیدونم چیکار کنم موندم

سلام دختر من کلاس هشتم هست 

پارسال مثل دختر شما بود افت تحصیلی کرد امسال باهاش شرط گذاشتم فقط روزی دو ساعت بهش گوشی میدم 

تهدید هم کرد نقطه ضعف نشون ندید 

محکم و سفت پای حرفتون بایستید 

همسرتون هم باید همراهی کنه 

قانون بزارید ک فقط روزی دوساعت مینونی استفاده کنی

الان اکثر بچه ها همین طور هستن