2777
2789

سلام.من ی دختر 5 و نیمه دارم ی پسر شش ماهه میخوام براشون تخت بخرم دو تا اتاق خواب داریم که یکیش برا بچه ها میشه حالا موندم که تخت دو طبقه بخرم یا فعلا برا پسرم تخت نخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج سال و نیمه عزیزم

اههههاااان😃😃😃😃😃😃😃😃 خدا خیرت بده زودتر میگفتی داشتم معادله سه مجهولی حل میکردم دیگه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من اول نظرم بود برای بچهام دوطبقه بگیرم کلی گشتیم و تحقیق کردیم دیدم ب مزاجم سازگار نیست اول اینکه پله هاش محکم نبودا نظر من بعدم الان ک دخترم یکسالشه دایم میره بالای صندلی خوب شد اونو نگرفتم وگرنه هرروز باید مراقب دخترم می‌بودم ک بالانره یک دفعه بیفته بعدم حوصله نداشتم هی ب بچهای فامیل بگم بکن نکن 

خلاصه اینکه جداگرفتم رنگ اسپرتم گرفتم ک دختروپسرنداشته باشه و الانم راحت دخترم تو تختش می‌خوابه 

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞

من برای پسرم که بزرگتره کمجا گرفتم روزا جمع میشه واتاق فضای مناسب پیدا میکنه، برای دخترم که حدودا ۱ سالش بود تخت نوزاد نوجوون گرفتم.راضیم.

دوطبقه خوب نیس بالایی همیشه اذیت میشه.

همیشه هم باید استرس کوچولوهاتو داشته باشی نرن روش نیفتن با پله هاش بازی نکنن بپر بپر نکنن رو مبلم این کارا رو میکننا ولی مبل تو پذیراییه جلو چشمه اما خواب معمولا دور از چشمه

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
من برای پسرم که بزرگتره کمجا گرفتم روزا جمع میشه واتاق فضای مناسب پیدا میکنه، برای دخترم که حدودا ۱ ...

اونو که جمع میشه چند گرفتی عزیزم؟

اگه امکان داره عکسشو بزار

اونو که جمع میشه چند گرفتی عزیزم؟ اگه امکان داره عکسشو بزار

یک وخورده ای فکر کنم .

البته چون با میز تحریر وکمد لباس وکتابخونه واینا بود حدودی میدونم یک وخورده ای شد به یک وپونصد نرسید.

معمولیه کمجای عمودیه.ولی بازم چشم برسم خونه عکس میگیرم میزارم .

اگه بتونم البته چون من تا حالا اینجا عکس نزاشتم😅

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."