پس الکی رد نکن.. قرار هم نیست همون دیدار اول عاشقش بشی.اگر معیارهای اصلی رو داشت.. فرصت بده یکی دوبار دیگه همدیدار داشته باشین بعد راحتتر تصمیم میگیری.. ولی در کل قرار نیست زندگی مشترک یک زندگی عاشقانه ورویایی باشه..همون که مهرش به دل طرف باشه ودوستش داشته باشه وکنارش احساس ارامش کنه از نظر عاطفی کافیه....شما از ده تا زن بپرس چندتاشون بعد از ده سال هنوز خیلی عاشق همسرشون موندن..اکثرا میگن حس عاشقی میره وحس ارامش در کنار یک فرد مطمئن مهمتر وبهتره
من تا حالا خواستگار نداشتم پس نمیتونم استرس تورو درک کنم ولی حرف من به تو اینه که خونسردی خودتو حفظ کنیو تو انتخابت عجله نکن زیادی ان شاء الله که این خواستگار نیمه تو بوده باشه و باهم خوشبخت بشین برات دعا میکنم ❤️🌸
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
پس دلت پیش یکی دیگه هست...زن نمیتونه دوتا عشق توی قلبش جابده..حتی اگر بهترین خواستگارها هم بیاد. خودت میدونی..ولی چندسال دیگه حسرت نخوری که خواستکارهای خوب داشتم بخاطر ایشون همه رو رد کردم وپشیمون شده باشی