2777
2789
عنوان

چیکار کنم استرس دارم از اومدن خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 25 پست
عزیزم به دلت ننشست میتونید بگید قسمت نیست جوابتون منفی باشه ولی اگه اوکی بود هفته ی بعد که عقد نمیکن ...

درسته دلم آشوبه دست خودم نبست

چون خیلی خواستگار رد کردم واقعا مناسب نبودن همه بهم سرکوفت میزنن یعنی خدا نکنه خوب نباشه و رد کنم تا چند ماه جنگه اعصابه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته دلم آشوبه دست خودم نبستچون خیلی خواستگار رد کردم واقعا مناسب نبودن همه بهم سرکوفت میزنن یعنی خ ...

عزیزم کاملا درکت میکنم 

منم الان دوبار خواستگارمو دیدم الانم دارم باهاش آشنا میشم

آدم میترسه دودل میشه و.... 

ولی خیلی دقت کن اینم یادت باشه هیچ کس کامل نیست

دقیقا تجربه اینطوری داشتم خوشم نمیاد حالا میگه وقت نداره پسرمون🙄

اشکال نداره 

منم بعضی اوقات میگن پسر تهران کار میکنه نمیشه الان بیاد

راه میدم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

۳۳ ولی ببینی فکر میکنی ۲۴ سالم باشه نهایت

پس الکی رد نکن.. قرار هم نیست همون دیدار اول عاشقش بشی.اگر معیارهای اصلی رو داشت.. فرصت بده یکی دوبار دیگه همدیدار داشته باشین بعد راحتتر تصمیم میگیری.. ولی در کل قرار نیست زندگی مشترک یک زندگی عاشقانه ورویایی باشه..همون که مهرش به دل طرف باشه ودوستش داشته باشه وکنارش احساس ارامش کنه از نظر عاطفی کافیه....شما از ده تا زن بپرس چندتاشون بعد از ده سال هنوز خیلی عاشق همسرشون موندن..اکثرا میگن حس عاشقی میره وحس ارامش در کنار یک فرد مطمئن مهمتر وبهتره

پارسا پسرمامان😍

من تا حالا خواستگار نداشتم پس نمیتونم استرس تورو درک کنم ولی حرف من به تو اینه که خونسردی خودتو حفظ کنیو تو انتخابت عجله نکن زیادی  ان شاء الله که این خواستگار نیمه تو بوده باشه و باهم خوشبخت بشین برات دعا میکنم ❤️🌸

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

نمیاد اونی که عاشقشم مشکل داره

پس دلت پیش یکی دیگه هست...زن نمیتونه دوتا عشق توی قلبش جابده..حتی اگر بهترین خواستگارها هم بیاد. خودت میدونی..ولی چندسال دیگه حسرت نخوری که خواستکارهای خوب داشتم بخاطر ایشون  همه رو رد کردم  وپشیمون شده باشی

پارسا پسرمامان😍
انشالله که خیره عزیزم خودتون شاغل هستین؟

بله

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....