2777
2789
عنوان

پسر کلاس اولم ب هیچ وجه بدون من مدرسه نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 23 پست

اشتباه پارسالتون بچه شرطی کرده 

حتی اگه اون اضطراب نداشته باشه ‌بازم فقط حضور شما آرومش میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم فاصله بگیر بچه را رها نکنی بری بدون اطلاع 

بهش بگو مامان من هیتم پشت ملاس اماشاید زنگ بزنند برم برات هدیه بگیرم به نظرت اگر تماس گرفتن برم زود برگردم یانه ؟ 

اگر گفت اره برو 

زنگ تفریح بعد نباش مدرسه تا کم کم عادت کنه به نبودنت

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آخخخخ چقد درکت میکنم. برادرزاده ی من اینطوری بود. مامان و بابا هر دو شاغل. من تو مدرسه مینشستم تا آقا گریه نکنه. آخرش فقط دو هفته دووم اوردم. به پیشنهاد یه خانم که اونجا بود بردمش مدرسه غیرانتفاعی که کوچیکتره و تعداد بچه ها کمترن نوشتمش. بهش گفتم اگه اینجا خودت تنها نمونی برت میگردونم به همون مدرسه ی دولتی. دیگه خودش دید اینجا چقد کوچولوتر و براش بهتره، قبول کرد.

مامان باباش همه رو انداختن گردن عمه 🤣خوب مدیریت کردی

کسی مسئولیتشو قبول نمی‌کرد😅بخدا اگه بدونی چه رنجی کشیدم، گهگاهی گریه میکردم، غبطه میخوردم به بقیه بچه ها. چند تا خانم هم اونجا بودن که بچه هاشون دیگه کلاس چهارم و پنجم شده بودن و هنوزم مادرشون تو مدرسه بودن. فک کن پسر کلاس چهارمی قد بلند هم قد من گریه می‌کرد. خیلی ترسیدم. ان شاءالله خدا به استارتر و بقیه هم کمک کنه

الان تو هروز مدرسه ای؟

بله متاسفانه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره