با دعوا .با صحبت با محبت با جایره با مشاور با روانشناس حتی داروی اصطراب ک دکتر داد
فایده نداره که نداره
من تو سالن اون کلاس
زنگ تفریح هم میرم حیاط
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخخخخ چقد درکت میکنم. برادرزاده ی من اینطوری بود. مامان و بابا هر دو شاغل. من تو مدرسه مینشستم تا آقا گریه نکنه. آخرش فقط دو هفته دووم اوردم. به پیشنهاد یه خانم که اونجا بود بردمش مدرسه غیرانتفاعی که کوچیکتره و تعداد بچه ها کمترن نوشتمش. بهش گفتم اگه اینجا خودت تنها نمونی برت میگردونم به همون مدرسه ی دولتی. دیگه خودش دید اینجا چقد کوچولوتر و براش بهتره، قبول کرد.
مامان باباش همه رو انداختن گردن عمه 🤣خوب مدیریت کردی
کسی مسئولیتشو قبول نمیکرد😅بخدا اگه بدونی چه رنجی کشیدم، گهگاهی گریه میکردم، غبطه میخوردم به بقیه بچه ها. چند تا خانم هم اونجا بودن که بچه هاشون دیگه کلاس چهارم و پنجم شده بودن و هنوزم مادرشون تو مدرسه بودن. فک کن پسر کلاس چهارمی قد بلند هم قد من گریه میکرد. خیلی ترسیدم. ان شاءالله خدا به استارتر و بقیه هم کمک کنه
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره