2777
2789
عنوان

قلک طلا برای پس انداز خوبه بنظرتون

2239 بازدید | 10 پست

سلام خانما یکی از دوستانم کارش ساخت طلا و جواهرات اومده یه طرح قلک طلا برای پس ازنداز گذاشته که از ۲۰۰ تومن شروع میشه مثلا هرسری میخریم یه گوی طلا میندازه قلکمون وزنشونم مثلا ۲۰۰ تومن ۴۰ سوته

اجرتم داره بنظرتون خوبه برای پس انداز ؟هرچقد تو ماه اضافه شدم بدم بهش طلا بذاره برام؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی میذاره؟

هم مطمئنم بهش هم سرشناسه هم اینکه هرچی بدم بهش مینویسم از لحاظ اعتمادی نگفتم میگم برای سرمایه گذاری و پس انداز خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین قدر بدون کلک میزنن

چجوری مثلا خوب سود و اجرت مال خودشونه وزن طلا که میمونه برامون میخام یجوری پس انداز کنم پول نگه ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوری که شما میگی کار جالب و جدیدیه من تا حالا نشنیدم یا بوده در موردش کنجکاوی نکردم اطلاعات کسب ک ...

اره قابل اعتماده برام چون مثلا با ماهی یه تومن نمیشه طلا گرفت که ولی میشه چند سوت طلا گذاشت کنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری مثلا خوب سود و اجرت مال خودشونه وزن طلا که میمونه برامون میخام یجوری پس انداز کنم پول نگه ندار ...

زن داداشم گذاشت بعد یکسال که رفت بگیره به نرخ همون روز براش حساب کرد اگه طلا گرمی فرضا ۲تومن بود بعدیسال شده تومن اون همون ۴تومن حساب کرد ،یه تکه طلاقم بهش داد اجرت ومالیاتم جدا ازش گرفت ،طلافروش هرکاری کنی سرت کلاه میذاره