2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

109 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من برای طلاق توافقی اقدام کردم وکیلم یک روزه بهم حکم طلاق داد کلا کارشون تو زمینه طلاق هست اگر درگیر مسائل طلاق هستید بهشون زنگ بزنید مشاوره رایگان میدن و حکم طلاق رو یک روزه میگیرن 

09038640775

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....

اصلا نفهمیدیم تبلیغ کردی

چه وکیلیه براش تو نی نی سایت تبلیغ میکنن😂😂😂

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حکم طلاق تقلبیه با فتوشاپ برات درست کرده چون یک روزه امکان نداره بیشتر رو تبلیغاتون کار کنید

عزیزم وقتی تو سامانه دفتر ازدواج و طلاق با مد رهگیری ثبت شد چجوری می‌تونه تقلبی باشه

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....
عزیزم وقتی تو سامانه دفتر ازدواج و طلاق با مد رهگیری ثبت شد چجوری می‌تونه تقلبی باشه

خوب حتما خودت قبلا مراحلش رو رفتی ایشون فقط رفته مرحاه آخرو انجام داده

وکیل خوب نیازی به تبلیغ نداره کلی باید دنبالش بدوی

گر نگهدار من آنست که من میدانم....