2777
2789
عنوان

علاقه به کسی خبر نداره دوسش دارم

118 بازدید | 10 پست

شاید دو ساله دارم به این آدم فکر میکنم 

حتی وارد روابط دیگه ای هم که میشم ته دلم پیش اونه،نمیدونم‌چرا همش ذهنم باز برمیگرده به اون،ولی اون خیلی دورش شلوغه و فک نمیکنم شانسی داشته باشم... با اینکه شاید چند بار دیدمش و کلا یه بار باهاش هم کلام شدم

حتی دارم به این فکر میکنم با قانون جذب و مدیتیشن جذبش کنم انقدر عقلم کم شده سر این آدم😂🤦🏽‍♀️

شما همچین حسی به کسی داشتید؟بهش رسیدید؟

من همچین حسی داشتم به کسی اومد خواستگاری ولی نشد و دیگه بعد از اون هیچ کس به چشمم نیومد هیچ خواستگاری هیچ کسی ، حتی در آینده که ازدواج کردم همش مقایسه میکردم . من خیلی مغرور بودم و هیچ وقت نپرسیدم که چرا ابراز علاقه کرد ولی رفت ولی فکر و دلم پیشش موند و ....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همچین حسی داشتم به کسی اومد خواستگاری ولی نشد و دیگه بعد از اون هیچ کس به چشمم نیومد هیچ خواستگار ...

ای جانم💔منم تو شرایط توام واقعا سختمه هر لحظه منتظر خبر ازدواجشم اصن دارم دیوانه میشم

ای جانم💔منم تو شرایط توام واقعا سختمه هر لحظه منتظر خبر ازدواجشم اصن دارم دیوانه میشم

من دیگه خودم خواستم ازش کلا بی‌خبر باشم نمی دونم ازدواج کرد یا نه ؟ بچه داره یا نه ؟ ولی خیلی زندگیمو تحت تاثیر قرار داد و بارها گفتم کاش سر راه من قرار نمی گرفت هیچ وقت 🥲

من دیگه خودم خواستم ازش کلا بی‌خبر باشم نمی دونم ازدواج کرد یا نه ؟ بچه داره یا نه ؟ ولی خیلی زندگیم ...

خداروشکر حداقل میتونی ازش بی خبر بمونی ولی من شرایطم جوریه که اگه ازدواج کنه چه بخام چه نخام میفهمم💔خدا دوست داشتن یه طرفه رو سر راه هیچکس قرار نده...منو که از زندگیم انداخته