2777
2789
عنوان

تب و استفراغ بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
اره هشت شب استفراغ کرد همش میگه دلم درد میکنه هیچی غذا نخورده دکتر به بچه شما چی گفت

پارسال بود من  فکر می کردم ویروسه 

ولی وقتی بردمش دکتر ،دکتر گفت گلوش به شدت عفونت کرده ، شربت کوآموکسی کلاو بهش داد گفت بعد از چهل و هشت ساعت خوب نشد باید بستری اش کنی خدا رو شکر همون شب حالش خوب شد 

این چند روز بازم مریض بود سریع بردمش دکتر بهش قرص ازیترومایسین داد خدا رو شکر الان حالش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال بود من فکر می کردم ویروسه ولی وقتی بردمش دکتر ،دکتر گفت گلوش به شدت عفونت کرده ، شربت کوآموک ...

خداروشکر ایشالله هیچ وقت مریض نشه ممنون از شما 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
بله، از مدرسه گرفت بچه ها یکی یکی همشون همینطور شده بودن تو کلاسشون...البته صبح حتما دکتر ببر ولی نگ ...

مرسی به کمی خیالم راحت شد ممنون

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
پناه بر خدا خیلی نگرانم هفته پیش تازه سرما خورده بوده تازه داروهاش تموم شد دوباره اینجور شده

نگران نباش عزیزم شاید گلوش هنوزم عفونت داره آمپول بزنه تهوعش تموم میشه اینجوری آب بدنش کم میشه واسه تبشم چرک خشک میده