2777
2789
عنوان

مهره تو بینی😭😭

166 بازدید | 22 پست

بچه ها تو رو خدا بیایید تو بینی پسرم مهره رفت الان اصلا پیدا نمیشه تو روستا هستم بردم درمانگاه گفت باید ببری شهر یعنی نصف شبی چیکارش کنم 

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

اورژانس زنگ زدی بپرسی؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بچه چه بد ،من دخترم یک سالش بود یه عطسه زد از تو دماغش هسته آلبالو در اومد هسته البالو کرده بود دماغش متوجه نشده بودم من،شما نمیتونی یه جوری به عطسه بندازیش

نصف شبی ماشین بگیر هرجور شده ببرشخطرناکه خیلی هرحور شده همین الان برو

یعنی تا صبح بمونه خطرناکه آخه هیچ ماشین دیگه ای نیست😭😭😭

ای بابا بچه چه بد ،من دخترم یک سالش بود یه عطسه زد از تو دماغش هسته آلبالو در اومد هسته البالو کرده ...

فلفل گرفتم کنار دماغش سه بار عطسه کرد بیرون نشد😭😭😭

بچهههه🥺ایشالا بدون اذیت بیاد بیرون خوب بشه کوچولوتون

الان خواب رفته ولی خُر و پف می‌کنه خیلی نگرانم من خوابم ببره چیزیش بشه