2777
2789
عنوان

دیشب با جاریم رفتیم خونه ی مادرشوهرم یخچال رو بدون اجازه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ناراحت میشه مخصوصا یخچال مرتب نبوده ،شما خودت دوست داری در نبودنت جاریت ویا مادر شوهرت بیا ...

خودمم پشیمونم ولی اگه کسی نباشم و بیاد یخچالمو تمیز کنه و چیزای خرابو بریزه دور بدم نمیاد

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
حقیقتش خوشحال میشم یخچال مامانمو تمیز کردهولی مادرشوهرم یه جورایی دلش نمیاد هیچی رو بریزه بره

بنظرم یکی دوتا هم باکس نظم دهنده واسه یخچالش بخر ، و مرتب بچین شاید ذوق کنه چیزی بهتون نگه 

خیلی کار اشتباهی کردید، اصلا درست نبوده بدون اجازه ش دست به یخچالش بزنید، تازه بدون اجازه چیز میزاشو انداختید، قدیمی ها خیلی رو وسایل شون حساسن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خیلی کار اشتباهی کردید، اصلا درست نبوده بدون اجازه ش دست به یخچالش بزنید، تازه بدون اجازه چیز میزاشو ...

خوب راستش اول فقط خواستیم غذاهای کپک زده رو بریزیم دور، که پدرشوهرم نخوره اونا رو

یهو دیگه دیدیم کلی ترشی و مربای کپک زده هست

خیلی بوی بدی میدادن بعضیاشون و الکی فضای یخچال پر کرده بودن

حقیقتش خودمم پشیمونم ولی اون لحظه یه جورایی خواستم کمک کنم

کل دیشب خواب دیدم مادرشوهرم ناراحت شده و کابوس میدیدم یه جورایی

خودمم پشیمونم ولی اگه کسی نباشم و بیاد یخچالمو تمیز کنه و چیزای خرابو بریزه دور بدم نمیاد

یه وقتی خود صاحبخانه میگه مثلا من سفرم ویا یه مشکلی برام پیش آمده، لطفا برید وسایلی که خراب شده رو بریزد دور ولی شما به دلبخواه خودتون وارد حریم ایشون شدید ،شخصا خیلی ناراحت میشم حتی مادرم اینکار رو بکنه ،چه برسه به عروسها.

اگه راضی نبودن که خب کاشکی اینکارو نمیکردین ... راضی بودن ب همین وضعیت دیگه

نمیدونم یعنی اون لحظه خواستیم تمیز کنیم یخچال ولی الان خیلی پشیمونم

یه وقتی خود صاحبخانه میگه مثلا من سفرم ویا یه مشکلی برام پیش آمده، لطفا برید وسایلی که خراب شده رو ب ...

درست میگی، الانم خودم پشیمونم،  نمیدونم چرا دلم سوخت واسه یخچال ها، خیلی انباشتگی وحشتناکی داشتن، الان اگه برگردم عقب این کارو نمیکنم، ولی اون لحظه حس کردم کار درستی هست نمیدونم چرا

دیگه کاریه که انجام دادید بنظرم فکر نکن دیگه انقدر بهش کپک زده بودن دیگه به درد نمیخوردن که هرچند به ...

استرس دارم آخه

کل دیشبو کابوس میدیدم

هی میگم چه غلطی کردیم

استرس دارم آخهکل دیشبو کابوس میدیدمهی میگم چه غلطی کردیم

چیزی نیست که انقدر به خودت استرس وارد کردی که کابوسشم میبینی فدای سرت باو دوتاشیشه ترشی مربا بوده دیگه از طلا نبود که

درست میگی، الانم خودم پشیمونم، نمیدونم چرا دلم سوخت واسه یخچال ها، خیلی انباشتگی وحشتناکی داشتن، ال ...

اون لحظه احتمالا احساس کردید که مچ مادرشوهرتون رو تو کثیفی گرفتید و خواستید با تمیزکاری اساسی بهش بگید که چقدر شما تمیز هستید و یاد بگیره چطور یخچالش رو تمیز کنه ولی به این فکر نکردید که وارد حریم خصوصی یک خانم می‌شید و شاید ایشون دوست نداشته که شما یخچالش ببینید

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اون لحظه احتمالا احساس کردید که مچ مادرشوهرتون رو تو کثیفی گرفتید و خواستید با تمیزکاری اساسی بهش بگ ...

نه خوشگلم، مادرشوهرم آدم کثیفی نیست، اتفاقا خیلی هم حساسه روی تمیزی و جارو زدن و اینا، فقط عادت به جمع کردن چیزای مختلف داره و حیفش میاد چیزی رو دور بریزه، حتی اگه مال ده سال پیش باشه، ولی خوب خودمم پشیمون هستم که این کارو کردم، یه جورایی خیلی حس صمیمیت کردم انگار خونه ی خودمه😅

ممنون که نظرتو گفتی عزیزم، حالا این بار که گذشت ولی هرگز دیگه همچین کاری نمیکنم