2777
2789

حالش خیلی بد بود

تو رو خدا

تو رو خدا صلوات بفرستید 

تو رو خدا دعا کنید

یا علی اصغر من جز مادرم کسی رو ندارم خودت واسطه گری کن

تو رو خدا دعا کنید حالش خوب شه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش چیه نترس من واسش خیلی دعا میکنم چیشده

نمیدونم یهویی دردش گرفت

صورتش و چشاش قرمز شد

نمیتونست حرف بزنه

اسم شو نمیتونم بگم

فقط خواهشا دعا کن

چرا مگه چشه الهی به حق پنج تن آل عبا شفا بگیره برو بیمارستان براش حدیث کسا بخون

گل بگیرن در این شهری که ما داریم

بیمارستان نداره که

بردنش بیمارستان شهر

من نمیتونم برم

منو خواهرم موندیم خونه

نمیدونم یهویی دردش گرفتصورتش و چشاش قرمز شدنمیتونست حرف بزنهاسم شو نمیتونم بگمفقط خواهشا دعا کن

باشه عزیزم میگم 🙂 بهت درخاست دوستی میدم هرچی شد خبرم کن منم نگرانش شدم 🙂

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

انشالله خداوند به حق عظمت و رحمت و وحدانیتش به مادرت عمر طولانی همراه با سلامتی تن عنایت کنن

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

صلوات میفرستم چی شده بگو تا آروم شی

یهو دردش گرفت

نمیدونم چش شده

یهویی گر گرفت

نمیتونست حرف بزنه

حمد شفا خوندم نگران نباش انشاءا.. چیزی نیست و زودم برمیگرده 

ممکنه فشارش بالا رفته باش توکل بخدا خیره 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

گل بگیرن در این شهری که ما داریمبیمارستان نداره کهبردنش بیمارستان شهرمن نمیتونم برممنو خواهرم موندیم ...

خوب میشه به خدا توکل کنید فقط براش دعا بخونید به جای انرژی منفی برو بشین وضو بگیر و دعا بخون فقط منم براش صدتاصل.ات میفرستم هدیه میکنم به امام مهدی خودش براش دعا میکنه متوسل شود به امام زمانت که حی و حاضره و منتظره صداش کنیم برای مادرش صلوات نذر کن دختر خوب