2777
2789
عنوان

درخواست پول از نامزد

114 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من حدود شیش ماه هست که با یه آقایی نامزد کردم (عقد نیستم؛ فقط نامزد) بعد آدم خسیسی نیست و محاله یه دفعه دسته خالی بیاد پیشم اما بهم پول نمیده ، و من الان دانشجو شدم و به پول احتیاج دارم ، بنطرتون چه شکلی به صورت غیر مستقیم ازش پول بگیرم 

دلم نمی‌خواد مستقیم بهش بگم پول میخوام 

خب نمیشه که گلم پول بگیری 

حالا از مشکلت اشاره کن شاید قرض داد بهت

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا پول نمیده؟

چرا میده ، اما من روم نمیشه از بابام پول زیاد بگیرم 

از طرفی هم همه به من میگن چطوره که نامردت اصلااا بهت پول نمیده و همه دوستام و حتی فامیل وقتی نامزد میکنن از طرف نامزدشون خیلی پول دریافت میکنن اما من...

مثلا اگه گفت جه خبر چیکار میکنی بگو هیچی قراره برم دانشگاه کلاس دارم یخورده پول لازم دارم قرض بگیرم از دوستام روم نمیشه از بابام بگیرم ...

من با این ترفند همیشه ازش پول میگیرم😁

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

چرا میده ، اما من روم نمیشه از بابام پول زیاد بگیرم از طرفی هم همه به من میگن چطوره که نامردت اصلااا ...

ی چیزی میگم ناراحت نشو کاری به پول ندارم ولی لطفا با حرف اطرافیان زندگی نکن به حرفشون توجه نکن همین اطرافیان هستن که گند میزنن به زندگی آدم. مثلا ببین فلانی به نامزدش اینقد میده اونی که میگه آره فلان آدم اینقد میده.

انشالله که خوشبخت باشی گلی

ی چیزی میگم ناراحت نشو کاری به پول ندارم ولی لطفا با حرف اطرافیان زندگی نکن به حرفشون توجه نکن همین ...

نه عزیزم ناراحت چرا 

میفهمم چی میگی اما بحثم حرف بقیه نیست ، من واقعا الان به حمایت مالی نامردم احتیاج دارم اما اون هیچ حرکتی نمیکنه 

آخه نامزدیم چیز عجیبی نیست که بخواد پول بده بهم

نمیدونم چون فعلا دوستی هستی ...

حالا یکاری کن 

گفتش چطوری بگو مشکلتو و بگو فعلا درگیرم و حالم خوب نیست بخواد کمکت کنه حتما پیشنهاد میده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

چ قرضی شوهرشه دیگع😐پول بخاد اون خودش باید درک کنه پول اگ‌نیازع بهش بده

شوهر مگه عقدی نیست 😐

نامزد باشه یا عقد بالاخره دیر یا زود میرن زیر ی سقف چ فرقی داره.

اهان 

نمیدونم 

واسه ما فرق داره 

ما عقدو میگیم نامزد