2777
2789

ماشینتون چی بود اولین بار

خودم که روز اول با صلوات ماشین رو روشن میکردم و هی از ترس موقع دور زدن ترمز میگرفتم و تو خیابون با کمترین سرعت ممکن که پیاده میرفتم سریعتر می‌رسیدم رانندگی میکردم😐

قبل از اینکه راه بیفتم هرچی دعا بلد بودمم میخوندم😂

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

چقدر استرسی 

من یه کم استرس داشتم اونم حین رانندگی برطرف شد و رفتم دانشگاه البته هنوز گواهینامه نگرفته بودم و بعدش گرفتم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پراید داداشمو برداشتم و رفتیم😂 دو بار نشستم بار سوم رفتیم تو شهر خیلیی خوب بود

من سری اول با مربی نزدیک بود بزنم به جدول فرمون رو کنترل نکرده بود خورده بودیم😂

ولی عاشق روندن پرایدم رانندگی باهاش از بقیه ی ماشینا بنظرم راحت تره

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
چقدر استرسی من یه کم استرس داشتم اونم حین رانندگی برطرف شد و رفتم دانشگاه البته هنوز گواهینامه نگرفت ...

اوایل خیلی استرس داشتم بیشترشم بخاطر ماشین بود که به جایی نزنمش 

من قبل عید گواهینامه گرفتم ،رانندگیم خوب بود . بعد اونم با ماشینمون فقط با همسرم مثلاً هفته ای دوبار کمتر از نیم ساعت رانندگی کردم اونم جای نزدیک ...استرس می‌گیرم جای نا آشنا برم و یا تنها رانندگی کنم ...می‌خوام شروع کنم یواش یواش تنهایی برم ..وااای الان یادش افتادم استرس گرفتم ..اوایل جوری دست و پاهام یخ میکرد و می‌لرزید که بیا و ببین حتی پاهام رنگش سبز آبی میشد 😐😐😑😑😄😄

من قبل عید گواهینامه گرفتم ،رانندگیم خوب بود . بعد اونم با ماشینمون فقط با همسرم مثلاً هفته ای دوبار ...

منم اینطوری بودم بخصوص که ی بار تنها نشستم ماشین جوش آورد دود از کاپوت میومد بیرون منم میترسیدم در کاپوت رو باز کنم دیگه داشت گریم میگرفت😂