2777
2789
عنوان

حالم بده

115 بازدید | 14 پست

ی روز  ی پسریی بهم پیام میده تو اینستا بعد سلامو اینا   کم کم سمیمی شدیم و اهل ترکیه هم بود  منم که از خدام بود با ی خارجی چت کنم بعد حرف حرفو بعد گفت اهله کجایا گفتم بنظرت گفت آلمان گفتم نه گفت خوب بگو گفتم .... ایران...... وای بچه ها تا گفتم ایران همچین پوش میداد از حرفای بیخود می‌گفت منم  پوش میدادم از اون طرفهم تو اینگیلسی پوش اینا بلد نبودم 😂بعد گفت ایرانیا کثافت گفتم مرضی چیزی هستیی گفت نه شماها مریضین کشورمونو ب گند کشیدین . گفتم بدبخته پیچاره حلا کشوره لعنتی تون ک نخوردیم گفت بعدم گفت خیلی از نفراتونو. گرفتیم و فردا پس فردا میندازیمشون. 

وای نمیدونی چقدر اصبانی شودم مگه ما کشورشون چیکار کردیم با اینکه ی خارجی بود اما خیلی نادیده بود واقعا یعنی چی درسته ی چن نفر رفتن کشورشون اما باهس نمیشه که همچین رفتار کنن ................... حلا. اونو ولش من چ تخصیری دارم منکه نرفتم کشورشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وطن پرشی چیه من چمیدونستم

وقتی فهمیدی باید حوابشو میدادی بگیش ما یه زمانی سرور خاورمیانه بودیم همه ارزو داشتن بیان ایران

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁