سلام خانوما.نتیجه بی بی چک نواریم سریع مثبت میشه اما قطره چکانی منفی.قطره چکانی با حساسیت حداقل 20.امروزم 26 دوره هستم.تو رو خدا هر کس تجربه ای داره بهم بگه
جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
واقعا؟وای خیلی ناامید شده بودم.اخه نواریا 500.ولی اون 3500
بيتا جوني منم دقيقا همينو به شوهرم ميگفتم
اون يكيا رو ٥٠٠٠ تومن و ٧٠٠٠ تومن ميخريد همشم خارجي بعد اين ٥٠٠ تومن 😅 ايراني
ولي درست نشون داد
بيتا جوني منم دقيقا همينو به شوهرم ميگفتم اون يكيا رو ٥٠٠٠ تومن و ٧٠٠٠ تومن ميخريد همشم خارجي ...
صبح با هزار امید و ارزو بی بی گذاشتم انتظار داشتم دو تا خط پررنگ بیفته ولی دریغ از یه هاله.دوس داشتم گریه کنم.عزیزم مرسی که بهم امید دادی.واسه م دعا کن
جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست