2777
2789

بچه ها من فعلا یازدهمم 

این یه سالو مسرم مدرسه سال بعد میشینم تو خونه درس میخونم

تو این سال با رفیقم کات کردیم ولی هیلی اذیت میشم تو مدرسه با دوست مشترکمون میرن بیرون من تنها میمونم

هی بهم تیکه میندازه

تو کلاس حرف میرنم میگه حرف نزن خیلی حس بدی میگیرم 

چحوری این شرایطو تحمل کنم

میخوام بی توجه باشم و برام وجود نداشته باشه و به حرفاش اهمیت ندم 

و میخوام جوابشم ندم چون میگن بی توجهی مقابل ادم بیشعور بهترین کاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درست میگن بی توجهی بهترین کاره 

ولی اینم در نظر داشته باش که ۵ سال دیگه اصلاااا این مسئله برات هیچچچ اهمیتی نخواهد داشت اینو منی دارم بهت میگم که انقدر سر مسائل این چنینی و کلا درس و مدرسه مضطرب ترین بودم

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

منم دیشب با رفیق فابم بحث کردیم منم‌گذاشتمش کنار میدونی حسادت چیزه بدیه خیلی حسادت میکرد متاسفانه و هیدی حرفای بدی زد بهم ولی خب من بازم چییزی نگفتم 

کلن هرچی ادم سمیه دور خودم جمع کردم🤦🏻‍♀️

توعم بنظرم جواب نده محل نزار اینجوری بهتره

منم یادمه همین شرایطوداشتم..من ودوستمو ازهم جداکردند ومنو فرستاده بودند توی ی کلاس دیگ..کل کلاس باهم ازسال قبل رفیق بودندکسی بامن نبود..هی بهم چیزمیگفتن همه..درحدی ک ازمدرسه بدم میومد..چون شاگرداول هم بودم وقتی پامیشدم درس جواب بدم جلوی معلمامسخرم میکردند..منم چندباری تحمل کردم..یبار بایکی از بقول خودشون گنده لاتای کلاس وسط کلاس جلوی معلم دعوام شد‌بهم تیکه انداخت منم جیغا کشیدم سرش وگفتم دفعه بعدگوخوری کنی جرت میدم..دیگه همون شد ک همون شد.‌دیگ حساب کاراومددست همه وباهام خوب شدندوسال خیلی خوبی هم داشتم..توام یبار بشدت جلوش دربیا.

منم همیشه این مشکلا رو تو مدرسه داشتم ولی دوست جدید پیدا کن با اونام دیگه نگرد قرار نیس واسه این و اون خودتو نابود کنی چرا باید بخاطر 2 نفر نری مدرسه 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند...