2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روی هوسِ اون آدم اسم عشق نزار

عاشق هیچوقت نمیزاره معشوق بره شده هر طور شده خودشو به معشوقش به هر طریقی میرسونه....

بنظرم بهش جواب منفی بده فعلا

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا اما نه یه روزه

شما میگی هیچ عشقی نسبت به من نداره و کار ناتموم قبل رو‌میخواد تموم کنه و بره. چقدر پست فطرت پس. شرایطم رو میدونه که داغونم.‌خب نشونه هاش چیه؟از کجا بفهمم؟

شما میگی هیچ عشقی نسبت به من نداره و کار ناتموم قبل رو‌میخواد تموم کنه و بره. چقدر پست فطرت پس. شرای ...

خب اون نمیاد بگه که من اومدم استفاده ببرم و برم....

اون میاد با شرط اسکل کردن...میگه ازدواج کنیم...

تنها راهش اینکه ۱ماه فرصت بدی برای ازدواج دائم...اگر اومد جلو عقدت کرد که هیچ

نکرد یعنی هیچوقت قصدش ازدواج نیس و دنبال استفاده س و خسته بشه با یه بهونه ولت میکنه و میره مثل سابق!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه من الان اصلا نمیتونم ازدواج کنم. بهم گفت هر وقت تو. بخوای ازدواج میکنیم.‌شرایطشو ندارم من. اینجوری نمیتونم امتحانش کنم.‌از صبح کله سحر بهم پیام میده و محبت میکنه تا ذیر وقت. همیشه به یادمه. من سردم باهاش و اونقدر درگیرم که اصلا یادم میره. وای خدا اگه حرف شما درست باشه چی؟میمیرم

اخه من الان اصلا نمیتونم ازدواج کنم. بهم گفت هر وقت تو. بخوای ازدواج میکنیم.‌شرایطشو ندارم من. اینجو ...

خدا نکنه عزیزم

ولی اون داره وابسته ت میکنه که استفاده کنه ازت

شایدم فکر میکنه ارثی بهت رسیده 

ببخشید رک میگم اون دنبال استفاده س حالا چه جنسی چه مالی

در کل اگه نمی‌خوای ازدواج کنی پس دیگه حرفی نیست

ولی اون نمیمونه تا ابد برات عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه عزیزمولی اون داره وابسته ت میکنه که استفاده کنه ازتشایدم فکر میکنه ارثی بهت رسیده ببخشید رک ...

ارث زیادی که بهم نرسیده و مال بچه هاست و نمیتونه ازش استفاده کنه. پسری نیست که دنبال پول باشه چون خودشم وضع مالیش خوبه و نیازی نذاره و میشناسمش.

میشه بپرسم چرا فکر میکنید حتما برای استفاده منو میخواد؟یعنی اونقدر شرایطم داغونه که لیاقت دوست داشته شدن رو ندارم؟؟

‌هر دو هم سنمون دور و بر چهله. بچه نیستیم. دنبال آرامشیم. ازدواج رو خودم اصلا الان نمیخوام. آمادگیشو ندارم

ارث زیادی که بهم نرسیده و مال بچه هاست و نمیتونه ازش استفاده کنه. پسری نیست که دنبال پول باشه چون خو ...

اگه دنبال ازدواج نیستید پس نگران نباشید .ضمنا شرایط داغونی ندارید خودتون باور داشته باشید 

ممکن یک نفر چهره زیباداشته باشه یاشرایط مالی خوبی داشته باشه ولی مورد سواستفاده قرار بگیره

در کل موفق باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40