2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارمنده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رابطه ات را محدود کن .نده نگیر .من هم دوستم کارمنده .خیلی خسیسند.اصلا دیگه رابطه ندارم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من تولد دوستم بود از سه هفته قبل قرار داشتیم بریم بیرون اما دو هفته پشت هم اولش اون کنسل کرد دومیش هم دیر شد نتونستیم بریم قرار بود بریم پارک و عصرانه ببریم

من کادو دوستمو خریده بودم این هفته هم غذا درست کردم و و چند نوع ترشی میوه تخمه نون گوجه خیار زیر انداز همه چی برداشتم 

به دوستمم گفتم من غذا برداشتم توام اولویه بردار گفت من ناهار خوردما ولی باشه ی دونه کوچولو میگیرم خلاصه رفتم 

دوستم اومد اما هیچی نیاورده بود و اصلا ب روی خودش نیاورد ک نیاورده جز چایی ک خودم خواسته بودم ازش اومد گفت آب اوردی گفتم ن

گفت برم سوپر مارکت تنقلات بخرم تعارف کردم ک چیز زیادی نخر گفت عه تو چیپس پفک نمیخوری گفتم ن ممنون حالا میخوای ی دونه چیپس بخر رفت دقیقا ی دونه چیپس خرید اومد و تخمه هم از خونه آورده بود 

من سفره رو انداختم غذارو تا لقمه آخر با من خورد درصورتی که می‌گفت نهار خوردم 

ا بچه خواهرشم آورده بود بچه پدرمون درآورد زیر انداز منو کلا آب دهنش و چایی ریخت 

از اولشم ک اومد تو گوشی بود تا وقتی بره 

من از وقتی اومدم ناراحتم از این حرکاتش 

شما جای من بودید چیکار میکردید 🥺

بهترین کار ممکن بخدا خیلی حال بهم زنه

چند ساله باهمید .من با خیلی ها قطع رابطه کردم .یا اینکه اینا باهمند باید حساب کتابی باشی.کارمندا را میگم اگر قراره باهم دوست باشند بایداهل حساب کتاب باشند.ا‌ونی که میبخشه تو هم ببخش اونی که داره خسیسه خسیس باش

عزیزم قرار بود غذا بیاره دیگ من کجا گفتم ن

جوری که گفتی اولویه بیار فکر کرده برای اون میگی، حالا نوبت تو که شد تو هم همینجوری باش اگه بهش برخورد میفهمی یه مشکلی هست ، بستگی داره که چند وقته میشناسیش، شاید دلش خواسته تولدشه بهش بیشتر محبت کنی ، اول تا آخر مشخص میشه اگه بار اولشه ازش دلخور شدی و قبلا خوب بوده به دل نگیر 

من تولد دوستم بود از سه هفته قبل قرار داشتیم بریم بیرون اما دو هفته پشت هم اولش اون کنسل کرد دومیش ه ...

اصرار ازخودت بوده .ولی این ادم بدرد همسفری نیست

من کاری ب گوشیش ندارم بقیه حرکاتشو چیکار کنم؟؟

همه رو ببین بار اولشه دلخورت کرده یا سابقه هم داشته قبلا، اینطوری راحت میتکنی به نتیجه برسی ، اینم بگم با دوست جماعت تعارف الا نکن، چون‌کلات پس معرکه اس