2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل 😭

57 بازدید | 4 پست

دوستان من دندون عقلم یکم درومده بود اصلا اذیت نداشت الان رو‌ی لثه امو پاره کرده انگار بقیش داره در میاد یبار دکتر نشون دادم اولش که درومد دکتر گفت صاف داره در میاد نیاز به جراحی اینا نداره

الان باز درد میکنه یکم ورم کرده تهه زبونم درد می‌کنه دهنمو نمیتونم باز کنم فکم و لپم و یکمم گلوم درد میکنه 

خلاصه بیچارم کرده دردش

بنظرتون وایسم در بیاد یا برم جراحی؟؟

البته فردا میخوام برم به دکتر نشون بدم 

خواستم بطور تجربی راهنمایی شم

با من 🙇🏻‍♀️از منطق 🧐حرف نزن 🙅🏻‍♀️🤫 من اسطوره زندگیم پاتریکه 🤪🥴🤭

من تجربه ای که خودم از جراحی دندون عقل نهفته داشتم میگم خیییلی سخته و اگه هیچ راهی نبود انجامش بده‌...من فکم جا نداشت و دکتر گفت اگه جراحی نکنم و دندونم در بیاد میزنه بقیه دندونامو کج میکنه

من تجربه ای که خودم از جراحی دندون عقل نهفته داشتم میگم خیییلی سخته و اگه هیچ راهی نبود انجامش بده‌. ...

دقیقا از همین سختی و درد ایناش میترسم 

اما الانم خیلی دارم اذیت میشم دوسه روزه نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا از همین سختی و درد ایناش میترسم اما الانم خیلی دارم اذیت میشم دوسه روزه نمیدونم چیکار کنم

نشون دکتر بده شاید مسکن و اینا لازم باشه مصرف کنی و بذاری کامل در بیاد بعد بکشیش...بعد جراحی بخیه زده میشه و اصلا دهن تا چند هفته کامل باز نمیشه و جویدن غذا سخته 

نشون دکتر بده شاید مسکن و اینا لازم باشه مصرف کنی و بذاری کامل در بیاد بعد بکشیش...بعد جراحی بخیه زد ...

اینجوری که میشه همین دردی که الان میکشم ☹️